Вземи кредит сега

Колко?

500 лв.
50 лв. 1000 лв.

До кога?

21 дни
5 дни 12 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е два месеца
СУМА:
500 лв.
Лихва:
11.96 лв.
Общо:
511.96 лв.
Вноски: 511.96 лв.
Първа вноска: 12.05.2019 г.
Кандидатствай

Бърз кредит без трудов договор

Празниците вече чукат на вратата, а Вие все още не сте получили декемврийския си хонорар? Очаквате бонуси за края на годината, но нямате яснота кога ще Ви ги преведат, докато списъкът с покупки нараства с бърза скорост? Не сте на трудов договор и банковите институции студено затръшват вратите си пред Вас?

Не се притеснявайте повече, а сложете точка на напрежението! Ние от Kinti.bg сме помислили за Вас и Вашият финансов комфорт – вземете кредит без трудов договор. Чрез онлайн формулярът ни може да заявите бърз кредит без трудов договор, а одобрението ни е в рамките на само 20 минути – без да се налага да излизате от вкъщи дори ще може да разрешите финансовия си ребус и да разполагате с оборотни средства веднага! По този начин няма да се налага да търпите унизителните откази за заем от приятели и роднини, нито ще бъдете зависими от благоразположението на длъжниците Ви.

Кредитите ни без трудов договор са създадени с цел да облекчат именно Вас, когато се чувствате притиснати до стената. Поемете въздух, заредете изтънялата си сметка и планирайте свободно предстоящите Коледни и Новогодишни празници, без излишни нерви и притеснения.

Позволете ни да бъдем Вашият доверен приятел, с когото не се свените да разговаряте за пари, Вашият финансов партньор, който е на разположение пет дни в седмицата и е готов да Ви съдейства максимално, защото бързите ни кредити без трудов договор са създадени за да разрешават временните Ви затруднения.

Върнете увереността и усмивката си преди празниците с нашата приятелска подкрепа!