Вземи кредит сега

Колко?

500 лв.
50 лв. 1000 лв.

До кога?

21 дни
5 дни 12 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е два месеца
СУМА:
500 лв.
Лихва:
11.96 лв.
Общо:
511.96 лв.
Вноски: 511.96 лв.
Първа вноска: 12.05.2019 г.
Кандидатствай

Кредит до заплата само срещу лична карта

Търсите бързо решение на спешна финансова ситуация, чудите се как да покриете възникналите разходи, докато месечното Ви възнаграждение бъде изплатено. Решението на този проблем е лесно и най-вече бързо. kinti.bg Ви предлага бърз кредит до заплата само срещу лична карта. Определете сумата, която Ви е нужна. Преценете за какъв период от време ще може да я върнете и кандидатствате за кредит онлайн. Независимо от какво естество са задълженията Ви – сметки, непредвидени ремонти – kinti.bg е до Вас. Месечните разходи не са проблем, когато може да разчитате на коректен партньор.

Предлагаме гъвкави решения за всеки клиент, с възможност за удължаване на срока на договора и рефинансиране. Сумата, на която може да разчитате е в размер до 1000 лв. Това е кредит до заплата – без дълъг период на одобрение – бързо и лесно парите, от които имате нужда, ще бъдат преведени на указаната от Вас сметка или в брой на каса на Изипей.

Защо да изберете кредит до заплата от kinti.bg?