Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 20.08.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Сигурен бърз кредит - какво се крие зад този термин?

Сигурен бърз кредит - 1
Сигурен бърз кредит - решението, от което се нуждаете

Както всеки има различни разбирания за красиво и грозно, приятно и неприятно, смешно или грубо, така има и много голяма разлика между това какво хората разбират, когато кажат сигурен бърз кредит (и много други неща, разбира се). Ние от kinti.bg предлагаме финансиране за спешни ситуации от вече 7 години и сме доверен партньор на хиляди българи. Днес решихме да споделим с вас различните аспекти на термина сигурен бърз кредит така, както вие - нашите клиенти - ги виждате. Надяваме се да успеем да покрием повечето мнения и да откриете и вашия отговор за „сигурен бърз кредит“ в следващите редове.

Сигурният бърз кредит е гарантираният такъв

Сигурен бърз кредит - 2
Сигурен бърз кредит - вземете от нас

Според много хора сигурен бърз кредит е всеки финансов инструмент, който гарантирано ще получат. Това означава, че сигурният бърз кредит може да се отпусне на хора без трудов договор, няма нужда от доказване на доходите, няма нужда от поръчители, не изисква някакво предплащане и сумата ще е налична по сметката до минути. За много хора сигурният бърз кредит е подходящ и за хората с лоша кредитна история (или познато още като лошо ЦКР), както и за такива, които имат съществуващи, дължими задължения към други кредитори. Най-общо можем да кажем, че финансовите инструменти, които целят спешно финансиране, в повечето случаи са сигурен бърз кредит. Това е така, защото сумата, за която кандидатствате, често не е по-висока от 5000 лева и срокът на връщане - до 2 години. Това дава достатъчно време на клиентите да се справят с текущата финансова ситуация и успешно да си платят вноските по своя сигурен бърз кредит.

Сигурният бърз кредит е този, който ми дава спокойствие

Друга част от потребителите казват сигурен бърз кредит и имат предвид финансов инструмент, който да им дава спокойствие, без излишно напрежение. Спокойствието може да има много и различни аспекти - да можете да направите лесно и удобно вноска по вашия сигурен бърз кредит; да получите финансирането веднага щом се нуждаете от него; да нямате скрити такси и лихви по вашия сигурен бърз кредит. Спокойствието е изключително важно, особено в напрегнати моменти. Само когато запазите самообладание и прецените трезво ситуацията ще можете да вземете правилното решение и да изберете наистина сигурния бърз кредит за вашите нужди.

Сигурният бърз кредит е от доказан партньор

Това е едно друго измерение на спокойствието, което си струва да разгледаме като отделна точка. За голяма част от потребителите, сигурният бърз кредит е този, който се предлага от доказан партньор с добра репутация и високи отзиви от клиентите. Все пак, ако искате да изтеглите заем за да си купите нов апартамент няма да изберете просто банката с най-привлекателно звучащите условия, но ще искате да подберете финансова институция, от която клиентите са наистина доволни. Същото е валидно и при сигурните бързи кредити. Но какво прави кредитора на един сигурен бърз кредит доказан?

Сигурен бърз кредит от регистриран кредитор

Сигурен бърз кредит - 3
Сигурен бърз кредит - Kinti.bg

На първо място кредиторът, който твърди, че предлага сигурен бърз кредит, трябва да притежава необходимото разрешение за извършване на дейността си, което за България представлява валидна регистрация към БНБ. Всеки финансов инструмент, който използвате в страната (включително сигурни бързи кредити) се записва в БНБ към вашето име като активно задължение и се приключва в момента, в който изплатите задълженията си към кредитора. По този начин останалите кредитори в страната имат информация за вашата кредитна история и могат да преценят дали да ви отпуснат сигурен бърз кредит или не. Кредиторите, които не са регистрирани към БНБ, не записват вашите сигурни бързи кредити в регистъра (което звучи супер), но също така не попадат и под прекия контрол на БНБ. А това им дава свободата да правят каквото си пожелаят. Вашият сигурен бърз кредит може мигновено да се превърне в кошмар с лихви, изискващи да върнете сумата в пъти и скъсяване на срока на договора и погасяването му. Затова сигурните бързи кредити са от кредитори, които са регистрирани към БНБ.

Сигурен бърз кредит от кредитор с репутация

На второ място кредиторът, който твърди че предлага сигурен бърз кредит, се доказва с годините и в практиката. Независимо колко реклами направи за своя сигурен бърз кредит, колко невероятни условия измисли по него, ако потребителите не са доволни от комуникацията с неговия екип или като цяло в съвместната работа, то тогава те ще искат да споделят и с останалите клиенти. Доказаният кредитор предлага не само сигурен бърз кредит, но и ясни условия, прозрачна комуникация, бърз процес на одобрение, бързо усвояване на средствата, лесен за използване продукт, който ви дава гъвкавост и свобода в решенията ви.

Сигурен бърз кредит от kinti.bg

Сигурен бърз кредит - 4
Сигурен бърз кредит

Ние знаем колко е трудно да се нуждаете от спешно финансиране в непредвидени ситуации, затова се стараем да предлагаме на нашите клиенти истински сигурен бърз кредит, без скрити условия и уловки.

Сигурен бърз кредит с едни от най-добрите условия на пазара

Нашият екип работи непрестанно за вас, за да може ние да ви предлагаме сигурен бърз кредит с лесна форма за кандидатстване, изключително бързо разглеждане и одобрение на вашата кандидатура и усвояване на средствата в рамките на минути. Можете да сте спокойни, че сте открили наистина сигурен бърз кредит в kinti.bg, защото ние сме регистриран кредитор към БНБ.

Сигурен бърз кредит без скрити уловки и условия

Условията по нашите финансови инструменти и сигурни бързи кредити са описани на сайта ни, без да сме скрили или премълчали нищо. Ако някой иска да се убеди сам, че нашите финансови продукти наистина си сигурни бързи кредити, то винаги може да ни се обади и да ни зададе въпросите си или да се свърже с някои от хилядите доволни клиенти на kinti.bg! Нашата основна цел е да предлагаме на българите сигурен бърз кредит с достъпна лихва, лесно кандидатстване и удобен начин за връщане на месечните вноски. И смятаме, че сме го постигнали! Ако търсите най-добрия и сигурен бърз кредит на пазара, то просто се доверете на kinti.bg!

Сигурен бърз кредит – какво се крие зад този термин?

Сигурният бърз кредит е гарантираният такъв

Сигурният бърз кредит е този, който ми дава спокойствие

Сигурният бърз кредит е от доказан партньор

Сигурен бърз кредит от регистриран кредитор

Сигурен бърз кредит от кредитор с репутация

Сигурен бърз кредит от kinti.bg

Сигурен бърз кредит с едни от най-добрите условия на пазара

Сигурен бърз кредит без скрити уловки и условия

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София