Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 20.08.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Изгодни бързи кредити – има ли такива, или ви мамят?

Дали има място, където да получите наистина изгодни бързи кредити, без някой да се опитва да ви измами? Дали можете да вземете изгодни бързи кредити бързо и лесно от доверен партньор? Нека помислим върху това заедно в следващите редове.

Изгодни бързи кредити – внимание, може да е измама!

Изгодни бързи кредити 1
Изгодни бързи кредити - разгледайте!

Да имате възможността да вземете изгодни бързи кредити винаги е добро решение на временните финансови затруднения, които можете да изпитате в дадени моменти от живота си. И много компании за бързи кредити дават заявки, че предлагат точно това. Но… за съжаление, невинаги са достатъчно коректни с клиентите си. Чак след известно време те разбират, че услугата „изгодни бързи кредити“ в съответната компания съвсем не отговаря на названието си и че са попаднали в капан, в който ще трябва да платят много повече от това, с което са се съгласили в началото.

Така че когато търсите изгодни бързи кредити, винаги бъдете нащрек и никога не се хвърляйте на първата компания, която попадне пред очите ви. Ето как.

Как да се предпазите от измами с изгодни бързи кредити

Има няколко важни неща, които можете да направите, когато търсите изгодни бързи кредити. Ще ги обобщим в няколко стъпки, които да следвате.

  1. Проверете фирмата, която предлага изгодни бързи кредити

За съжаление, не всеки сайт или офис, който видите, принадлежи на легална и законна финансова институция. За да можете да защитите правата си и да получите гарантирано добра услуга, непременно потърсете фирма за изгодни бързи кредити, регистрирана в БНБ. На сайта или в офиса трябва да има упоменат регистрационния номер на фирмата, който можете лесно да проверите в официалните регистри онлайн.

  1. Съберете няколко оферти за изгодни бързи кредити

Ако никога досега не сте вземали изгодни бързи кредити или не сте доволни от предишните фирми и имате нужда от нещо ново, не се хвърляйте на първото предложение, което ви попадне пред очите. Дори да живеете в малко населено място, винаги има възможност да кандидатствате за изгодни бързи кредити на няколко места онлайн през телефона си.

Така че потърсете няколко оферти за изгодни бързи кредити. Огледайте добре предложенията и ги сравнете, за да изберете наистина изгодни бързи кредити за своя случай.

  1. Огледайте офертите за изгодни бързи кредити внимателно
Изгодни бързи кредити 2
Изгодни бързи кредити - научете повече!

Когато разглеждате оферти за изгодни бързи кредити, добре е да наблегнете на няколко важни неща. Първото е да проверите дали има такси за усвояване на кредита – те ще намалят сумата, която ще получите, и има реална опасност тя да се окаже недостатъчна за нуждите ви. Проверете също така дали има допълнителни такси, които дължите извън обявените вноски – те могат да не са включени в изчисляването на вноските, но значително ще увеличат сумата, която трябва да върнете, и така ще се окаже, че сте взели не точно „изгодни бързи кредити“. Проверявайте и дали има големи такси при предсрочно изплащане на кредита или при други условия, които може да са важни за вас.

Едва след като направите всички необходими изчисления, ще сте сигурни дали наистина сте на път да вземете изгодни бързи кредити, или някой се опитва да ви измами.

  1. Прочетете добре договорите за изгодни бързи кредити

Никога не подписвайте договори за изгодни бързи кредити, преди да сте ги прочели внимателно, дума по дума. Обмислете дали всяко едно условие е важно за вас и дали не прави сумата, която трябва да върнете, доста далечна от понятието „изгодни бързи кредити“. Ако в договора са споменати условия, които се намират изписани в сайта на фирмата, прочетете и там. Не се оставяйте да ви притискат, четете и мислете, колкото време ви е нужно. Това е най-добрият начин да защитите себе си от евентуални измами и да можете да защитите правата си при нужда.

Не сменяйте фирмата за изгодни бързи кредити, ако вече ви е позната

Изгодни бързи кредити 3
Изгодни бързи кредити - свържете се с нас!

Ако вече сте теглили изгодни бързи кредити от някоя фирма и сте доволни от условията и отношението към вас, за препоръчване е да не я сменяте, когато имате отново нужда от средства. Имайте предвид, че голяма част от сериозните компании за изгодни бързи кредити ценят лоялните си клиенти и могат да ви предложат доста по-добри условия, за да ви задържат.

Точно това правим в kinti.bg с нашата програма за лоялни клиенти. Ако вече сте работили с нас, ще ви предложим специални допълнителни отстъпки, които ще ви дадат възможност да получите още по-изгодни бързи кредити с условия, които няма да намерите в други подобни институции.

В kinti.bg държим на думата си и даваме истински изгодни бързи кредити

Не можем да отговаряме за работата на останалите компании и финансови институции, които твърдят, че дават изгодни бързи кредити. Но можем и носим отговорност за нашите предложения и отношения с вас във всеки един момент от кандидатстването за изгодни бързи кредити до пълното погасяване на заема.

В kinti.bg можем да ви дадем няколко обещания за изгодни бързи кредити, които със сигурност ще изпълним.

  1. Изгодни бързи кредити с ясни условия и без изненади

В нашите условия за изгодни бързи кредити няма никакви скрити клаузи, такси, неустойки и други начини да ви накараме да платите неочаквано повече. Напротив, ще можете да научите абсолютно всичко за нашите изгодни бързи кредити още с попълването на калкулатора, който виждате на сайта ни. Изпишете нужната сума, изберете срок на плащане и вижте какви вноски можем да ви предложим. Сумите, които ще видите, са точно тези, които трябва да заплатите за избрания от вас срок, без нито стотинка повече, никога.

Изгодни бързи кредити 4
Изгодни бързи кредити - вземете вашият!
  1. Изгодни бързи кредити за нула време

Можете да кандидатствате за нашите изгодни бързи кредити изцяло онлайн, по всяко време и от всяко място, стига да имате подръка смартфон, таблет или компютър с интернет връзка. Попълнете калкулатора, изберете условия и кандидатствайте. Ще получите отговор до 20 минути и ще можете да попълните договора онлайн! Така няма да ви губим времето и ще имате реалната възможност да получите изгодни бързи кредити дори в рамките на минути.

  1. Гъвкави изгодни бързи кредити

И понеже знаем, че животът може винаги да носи изненади, ние ви даваме шанс да предоговаряте условията по своите изгодни бързи кредити при нужда. Ако не успявате да покриете вноските, имате нужда от забавяне или намаляване на вноските, просто се свържете с нас, за да ви осигурим изгодни бързи кредити за целия срок на погасяването им.

Изгодни бързи кредити – внимание, може да е измама!

Как да се предпазите от измами с изгодни бързи кредити

Не сменяйте фирмата за изгодни бързи кредити, ако вече ви е позната

В kinti.bg държим на думата си и даваме истински изгодни бързи кредити

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София