Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 25.06.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Пари на заем онлайн - как бързите кредити могат да се окажат по-добро решение от банковото финансиране?

Пари на заем онлайн 1
Пари на заем онлайн - Бързи кредити

Бързите кредити и парите на заем онлайн се превръщат във все по-предпочитан финансов инструмент, заради тяхното удобство и бързина. Днес е по-лесно от всякога да се сдобиете с пари на заем онлайн от всякога. И всичко това без да се налага да обикаляте, да ходите до офис, да чакате на опашка, да попълвате десетки формуляри и огромни договори. Сега можете да заявите пари на заем онлайн от комфорта на вашия дом, докато пътувате за работа или се излежавате някъде на почивка. Ние като доверен кредитор за пари на заем онлайн решихме да разгледаме какви са предимствата на бързите кредити пред традиционното финансиране от банковите институции. А когато попаднете в ситуация, в която се нуждаете от допълнителни средства, сами можете да се убедите в предимствата на услугата „пари на заем онлайн“.

Можете да заявите пари на заем онлайн отвсякъде и по всяко време

Едно от огромните предимства при заявяването на пари на заем онлайн пред традиционното банково финансиране е именно възможността да го направите навсякъде по всяко време. Докато при банките трябва да отидете до клон, понякога дори до специален клон, където е служителят, който обслужва вашата сметка и кредити, пари на заем онлайн можете да заявите от всяка точка на страната. Единственото, от което се нуждаете е устройство и връзка с интернет. Заявяването на пари на заем онлайн може да се случи по всяко време, дори в след работно време за кредитора. А одобрението ще получите на следващия работен ден, без да се налага да чакате повече от няколко часа! И не на последно място, когато говорим за удобство, трябва да отбележим, че можете да получите вашите пари на заем онлайн директно по вашата банкова сметка или в най-близък клон на EasyPay. Така дори да заявите пари на заем онлайн докато пътувате след работа, на следващия ден можете да ги получите от всяка точка на страната. Банките все повече се опитват да настигнат кредиторите на пари на заем онлайн, като непрестанно развиват своите мобилни приложения. Но към днешния момент клиентите им не могат да заявят финансиране, за което да получат изцяло онлайн обслужване - от кандидатстване до усвояване. И да получат отговор за по-малко от час. Затова бързите кредити и пари на заем онлайн се превръщат в добър инструмент за справяне със спешни ситуации.

Сами определяте условията за вашите пари на заем

Пари на заем онлайн 2
Пари на заем онлайн - Кандидатсваане

Едно от негативните неща при банковите кредити е, че кандидатствате за определена, често фиксирана, от банката стойност на кредита. Тук не говорим, разбира се, за ипотечните кредити, които ви предоставят точната сума, от която се нуждаете, а имаме предвид потребителските кредити. Все пак парите на заем онлайн си приличат с потребителските кредити - на по-малка стойност и за по-кратък период от ипотечните кредити или лизингите за автомобили. Нека се върнем на темата - потребителските кредити от банките, за разлика от парите на заем онлайн, често са на фиксирана стойност, на която или се съгласявате или не. Така можете да попаднете в ситуация, в която за да удовлетворите условията на банката може да се наложи да изтеглите повече, от колкото се нуждаете. Това удължава срока на изплащане, увеличава лихвите, които трябва да платите и налага различни такси, за предсрочно погасяване, обслужване и т.н. С пари на заем онлайн този проблем е лесно разрешим. Кредиторите, които предлагат финансиране в интернет ви позволяват да заявите пари на заем онлайн на стойността, от която се нуждаете. Така няма да попаднете в ситуация, в която да изтеглите повече от необходимото и да плащате по-дълго, от колкото сте планували. С пари на заем онлайн, особено от регистрирани, законни кредитори, нямате скрити такси и плащания и в края на периода дължите само изтеглената сума пари на заем онлайн заедно с лихвата.

Пари на заем онлайн под различни и удобни форми

Пари на заем онлайн 3
Пари на заем онлайн - Kinti.bg

Още една основна разлика между пари на заем онлайн и традиционното банково финансиране. Докато банковите кредити се делят на няколко основни вида - потребителски, ипотечни и кредити за оборотни средства, всички те работят по една и съща логика. Те ви дават конкретно финансиране при определени условия, върху които рядко имате влияние. В случай, че успеете да договрите по-добри лихвени условия, често това е свързано с включване на допълнителни услуги към договора и откриване на една или повече нови сметки към банката. Така дори ако разполагате със средства за предсрочно погасяване, то вие оставате обвързани с банката с месечни такси за обслужване на сметките, такси за различни допълнителни пакети, оказали се задължителни, за да ви отпуснат кредит и една, две застраховки за капак. С пари на заем онлайн вие сами можете да изберете от различни форми на кредитиране - кредит до заплата, пари на заем онлайн с месечни вноски, дори залагане на лични принадлежности за получаване на по-голямо финансиране. Да не забравяме най-важното - с погасяване на заема приключват и вашите отношения с кредитора, без последващи ангажименти. Така с пари на заем онлайн вие разполагате със значително по-голяма гъвкавост във вашите решения. Ние знаем, че всяка ситуация изисква конкретно за нея решение, затова ви предлагаме пари на заем онлайн под формата на кредит до заплата, както и бързи кредити с месечни вноски. С пари на заем онлайн от kinti.bg няма да се налага да заявявате повече, от колкото се нуждаете!

Пари на заем онлайн от kinti.bg

Пари на заем онлайн 4
Пари на заем онлайн - Предпочитаният избор

Винаги, когато се нуждаете от пари на заем онлайн можете да се обърнете към kinti.bg! Ние сме предпочитаният избор за решаване на спешни финансови ситуации и теглене на пари на заем онлайн на стотици българи. В нашата платформа можете да заявите пари на заем онлайн 50 до 5000 лева и да ги върнете в удобно за вас време в период от 5 дни до 24 месеца. Този период за връщане на заявените пари на заем онлайн е изцяло определен от вас! С пари на заем онлайн от kinti.bg вие можете да сте сигурни, че процесът на одобрение и усвояване на средствата, които сте заявили, е бърз, лесен и удобен. Ние непрестанно работим за да усъвършенстваме нашата платформа и да предоставяме на клиентите ни пари на заем онлайн с прозрачни условия и бързо одобрение. При нас можете да видите разходите по вашите пари на заем онлайн още преди кандидатстването ви. А ако решите да изтеглите пари на заем онлайн под формата на бърз кредит до заплата, то можете да се възползвате от нашите специални условия. Всеки първи клиент на kinti.bg заявил пари на заем онлайн до заплата, получава финансиране без лихви и допълнителни такси. Решете вашите финансови проблеми с пари на заем онлайн от kinti.bg!

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София