Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 21.08.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Бързи кредити до заплата - защо да прибегнете до тях само, когато наистина се нуждаете?

Бързи кредити до заплата 5
Бързи кредити до заплата - свържете се с нас!
Бързи кредити до заплата - вид финансиране
Бързи кредити до заплата - По-лесно от всякога

В днешно време тегленето на бързи кредити до заплата е по-лесно от всякога. Опростени форми за кандидатстване, бързо одобрение и парите по вашите бързи кредити до заплата са при вас за по-малко oт час. Звучи толкова добре, че дори, ако разполагате с пари в момента може да се замислите дали да не изтеглите и бърз кредит до заплата. Защо не? Вече е толкова лесно да си позволите нови обувки или почивка на планина или море. Облекчената и бърза процедура, обаче, не трябва да ви увлича в тегленето на ненужни бързи кредити до заплата, защото без да се усетите сами можете да попаднете в неизгодна финансова ситуация. Ние от kinti.bg предлагаме на всеки възможността да изтегли бързи кредити до заплата, но винаги сме вярвали, че отговорното управление на финансите е много важно за всеки човек. Затова сме събрали и няколко причини, поради които ви препоръчваме да избирате бързи кредити до заплата само в ситуации, в които наистина се нуждаете от тях.

Тегленето на ненужни бързи кредити до заплата може да ви вкара в нестабилно финансово състояние

Бързи кредити до заплата - Лихвите на кредитите до заплата се изчисляват по-различен начин
Бързи кредити до заплата - Специално внимание

Това е една от основните причини за отговорно теглене на бързи кредити до заплата, която споменахме още горе, но на която искаме да обърнем специално внимание. Неправилното боравене с пари може бързо и лесно, точно както тегленето на бързи кредити до заплата, да ви постави в неудобна финансова ситуация. Огромното разнообразие от стоки и услуги в различни ценови класове, което ни залива ежедневно от всякъде, създава желанието у нас да търсим и искаме нови неща. Така бързо решаваме, че може би се нуждаем от нов телефон, по-голям телевизор или чифт маркови обувки, които можем да си купим с бързи кредити до заплата. Задоволяването на желанията е важно за нашето щастие, но не трябва да се случва на цената на компрометиране на месечния бюджет и използването на бързи кредити до заплата. Ако прибегнете до външно финансиране за да се сдобиете с желаната придобивка, то щастието, което сте си създали, може да бъде помрачено, когато дойде време да изплатите вашите бързи кредити до заплата. Може да изпаднете в ситуация, в която да не разполагате с достатъчно средства, за да изплатите вноската по вашите бързи кредити до заплата и да се наложи да искате удължаване на срока, срещу допълнителна такса, или да изтеглите друг бърз кредит до заплата, за да погасите стария. Така неусетно сте попаднали в нестабилно финансово положение, което може да ви отнеме много време докато излезете от него и се върнете обратно в нормалния си ритъм. Ние от kinti.bg винаги съветваме нашите клиенти да обмислят внимателно 3 основни неща, преди да изберат бързи кредити до заплата или друг финансов инструмент:

  1. Наясно ли сте как разходите по заявените бързи кредити до заплата ще се отразят на бъдещия ви бюджет? За следващия месец или 3 месеца?
  2. Сигурни ли сте, че след като погасите вашите бързи кредити до заплата ще разполагате с достатъчно средства, за да покриете базовите си потребности за месеца? Да платите наема, сметките, телефона и да си купите храна? Или ще попаднете в ситуация, в която се нуждаете от допълнителни бързи кредити до заплата, които да покрият разликите?
  3. Обмислили ли сте всички разходи, които възникват при използването на бързи кредити до заплата?

Не забравяйте нещо много важно всеки път, когато се замислите за бързи кредити до заплата - те са финансов инструмент, предназначен да дава решение на спешни ситуации, в които се нуждаете от пари. Ако ситуацията, в която се намирате, изисква спешно да заплатите непредвидени разходи, свързани с вашето здраве или това на член от семейството - тогава се нуждаете от бързи кредити до заплата. Ако ви се е спукала тръба вкъщи и спешно ви трябват пари за ремонт - тогава може би бързи кредити до заплата са най-удобното решение. Но помислете и решете сами дали нова придобивка на редовна цена, за която можете да си спестите парите в следващите месеци и дори да изчакате някое намаление, си струва да изтеглите бързи кредити до заплата.

Честото прибягване до бързи кредити до заплата може да доведе до нездравословни финансови навици

Бързи кредити до заплата - финансово изплащане и финансови проблеми
Бързи кредити до заплата - Финансови навици

Това е следствие на предходната точка - колкото по-често използвате бързи кредити до заплата и влошавате финансовото си състояние, толкова по-нездравословни финансови навици развивате. Тегленето на бързи кредити до заплата решава временно проблем, който може да продължи с години. Толкова е лесно в рамките на минути да получиш финансиране, че пренебрегваш смисъла на бързите кредити до заплата, за който вече говорихме по-горе, и започваш да разчиташ, че тези пари са част от месечния бюджет за храна, за наем или за плащането на сметките. Честото теглене на бързи кредити до заплата няма по никакъв начин да ви стимулира да развиете добри финансови навици, като спестяване за спешни ситуации, правилно бюджетиране на месечното възнаграждение и разумното харчене. Защото няма как да стигнете до заделяне на пари, като всеки месец имате нови бързи кредити до заплата за изплащане. Да знаете как да управлявате финансите си и как да си направите добър бюджет, който да ви е достатъчен за всичко необходимо и да ви дава възможност да спестявате, ви дава финансова свобода. Ако разчитате само на бързи кредити до заплата, непредвидени ситуации, като загуба на работа или внезапно боледуване, могат да ви се отразят много по-тежко, отколкото сте очаквали. Затова винаги постъпвайте отговорно и прибягвайте до бързи кредити до заплата само в ситуации, когато се нуждаете от тях!

За спешните ситуации, които искат незабавно решение - вземете бързи кредити до заплата от kinti.bg

Бързи кредити до заплата - от каква сума точно се нуждаете?
Бързи кредити до заплата - Без лихви

Винаги, когато се нуждаете от бързи кредити до заплата, изберете доверен партньор, като kinti.bg! Именно, защото знаем колко са важни финансите и правилното им управление, ние предлагаме на нашите клиенти първи бърз кредит до заплата без лихва и скрити такси. Така ще можете да разрешите лесно вашата финансова ситуация, без да попадате в спиралата на дългове и нездравословни финансови навици. Нашите клиенти се доверяват на kinti.bg всеки път, когато се нуждаят от бързи кредити до заплата, защото ние сме коректни, експедитивни и прозрачни. С нас можете да сте сигурни, че условията по вашите бързи кредити до заплата са точни, ясни и най-вече - такива, на каквито сте се съгласили в началото! Ако имате нужда от финансиране - изберете бързи кредити до заплата от kinti.bg!

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София