Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 13.07.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Колко лесни са лесните кредити? Ето какво казват специалистите

Да можете да вземете лесни кредити е истинско удобство, особено в моментите, в които имате нужда от бързо решение на финансовите си затруднения. Но колко лесни могат да бъдат те и дали си струва да вземете лесни кредити, ще ви разкажат нашите специалисти.

Лесни кредити онлайн

Няма спор, че най-лесните кредити са онлайн кредитите. Има няколко причини това да е така.

Лесни кредити  1
Лесни кредити - разгледайте!

На първо място, това са лесни кредити, които не се дават от банки. Колкото и да уважаваме банките, понякога те могат да бъдат много тромави, а и могат да намерят десетки причини да ви откажат искания заем. И обратно, небанковите компании, които дават лесни кредити, успяват да се справят с обработката на кандидатурите и с усвояването на сумите по-бързо и лесно. Една от основните причини за лесното получаване на тези кредити е, че цялата комуникация се извършва онлайн, което пести много време и на клиента, и на кредитодателя.

Лесни кредити онлайн – без да мърдате от мястото си

Много хора търсят лесни кредити, когато са в трудна житейска ситуация. Често се налага да имате нужда от допълнителни средства по неприятни поводи като спешно лечение или краен срок за плащане на наем. В такива моменти може да нямате физическата възможност да търсите и посещавате офиси на кредитиращи компании. Може също да нямате време за подобни посещения, тъй като сте на работа. Голяма част от клиентите, които търсят лесни кредити онлайн, живеят в малки населени места, където няма физически офиси на финансови компании или има само един монополист със съмнителни условия.

Във всеки от тези случаи наличието на лесни кредити в телефона или компютъра е най-удобното решение на затрудненията ви. Не търсите транспорт, не губите време, не отивате никъде, кандидатствате и получавате заем от мястото, на което сте в момента, по всяко време. За да получите лесни кредити онлайн е достатъчно само да имате интернет връзка, актуален имейл и документ за самоличност. И пет свободни минути, в които да попълните формуляра за кандидатстване.

Лесни кредити онлайн – без чакане

Лесни кредити  2
Лесни кредити - научете повече!

Едно от най-хубавите неща в получаването на лесни кредити онлайн е, че не се налага да се чака по опашки. Ако вземате кредит от банка, това често означава да чакате на опашка, за да кандидатствате; да чакате дълго отговор; после отново да се наредите на опашка, за да стигнете до служител, с когото да попълните договора си. Това не е нещо, което бихме нарекли бързи и лесни кредити.

При онлайн кредитите не се налага също така да чакате дни наред одобрение от банката. Отговор дали сте одобрени за лесни кредити онлайн в kinti.bg ще получите до 20 минути, след като сте подали заявление. Усвояването може да се осъществи и в рамките на часове, но това зависи от времето, в което сте подали заявката, и от обслужващата банка.

Лесни кредити онлайн – с по-сигурно одобрение

Да се вземе кредит от банка не е особено лесно. Освен по-бавната комуникация, може да се наложи да изчакате доста време, преди да получите одобрение. Освен това, банките често намират причини да не одобрят искания кредит. В небанковите компании за лесни кредити нещата не стоят точно така. Освен че ще получите заема по-бързо, можете също така да разчитате и на по-сигурно одобрение.

В kinti.bg разглеждаме и преценяваме всяка кандидатура персонално и предлагаме индивидуални условия за всеки отделен клиент. Тук имате по-голям шанс да вземете лесни кредити при утежняващи обстоятелства, при които банките често отказват заеми. Причината е проста: ние се стараем да работим с вас като личност със собствен живот и лична ситуация. Искаме да ви бъдем от помощ във всички ваши временни затруднения, които могат да се решат с пари. Ето при какви условия имате шанс да получите лесни кредити от kinti.bg.

Лесни кредити с лошо ЦКР

Лесни кредити  3
Лесни кредити - свържете се с нас!

Наличието на лоша кредитна история често кара банките да отказват кредити. В небанковите компаниите като kinti.bg обаче нещата стоят малко по-различно. Тук все още имате възможност да получите по-сигурни и лесни кредити, така че не се колебайте да кандидатствате.

Лесни кредити без превод на работната заплата

Можете да получите лесни кредити и без превод на работната заплата. За нас той не е съществено условие за отпускане на лесни кредити, така че превеждането на работна заплата няма да ви попречи да вземете лесни кредити от kinti.bg.

Лесни кредити без трудов договор

Понякога животът ни поставя пред изпитания като внезапна загуба на работа или невъзможност дълго време да се намери нова работа по различни здравословни или лични причини. В такива моменти получаването на лесни кредити може да бъде решение на временните финансови затруднения. Затова в имате възможността да вземете лесни кредити без трудов договор, с които да покриете текущите си нужди и да си осигурите повече време в търсене на работа.

Лесни кредити с прозрачни условия

Лесни кредити  4
Лесни кредити- вземете вашият!

За съжаление, лесните кредити нямат много добра слава. Причината е в недобросъвестните компании, които се опитват да манипулират или подлъжат клиентите си с цел да ги направят по-големи длъжници.

В kinti.bg обаче ще имате възможност да получите лесни кредити при изцяло прозрачни условия. Ще разберете точно каква ще бъде месечната ви вноска още с попълването на кредитния калкулатор на сайта ни. Ще научите предварително всички такси и лихви. В нашите договори няма нито една скрита такса или условие, за което не сме ви уведомили. Държим на прозрачността в отношенията ни с вас и когато казваме лесни кредити, имаме предвид именно лесни кредити, които да вземете бързо и да връщате без неочаквани затруднения.

Лесни кредити до заплата без лихва

За да можем да предлагаме още по-лесни кредити, в kinti.bg често даваме възможност на новите ни клиенти да вземат първи кредит до заплата без никаква лихва. Вярваме, че отпускането на лесни кредити е начин да ви помогнем в трудни ситуации и това е нашият жест към вас, нашите клиенти.

Лесни кредити с отстъпки

Освен за новите ни клиенти, в kinti.bg имаме изненади и за лоялните ни клиенти. За тях предлагаме лесни кредити със специални отстъпки в лихвените проценти. Смятаме, че доверието, което сме изградили помежду си, трябва да бъде поощрявано и поддържано и това е нашият начин да ви осигурим изгодни и лесни кредити като добро решение на временните ви затруднения.

Лесни кредити онлайн

Лесни кредити онлайн – без да мърдате от мястото си

Лесни кредити онлайн – без чакане

Лесни кредити онлайн – с по-сигурно одобрение

Лесни кредити с лошо ЦКР

Лесни кредити без превод на работната заплата

Лесни кредити без трудов договор

Лесни кредити с прозрачни условия

Лесни кредити до заплата без лихва

Лесни кредити с отстъпки

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София