Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 25.06.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Нови онлайн кредити – удобни или опасни

Появата на нови онлайн кредити промени изцяло пазара на финансовите продукти. Днес е по-лесно от всякога да вземете заем, без дори да ставате от мястото си, и това е едно от най-големите удобства на новите онлайн кредити. Като специалисти по нови онлайн кредити, ще ви разкажем повече за плюсовете и рисковете, които носи тази нова услуга.

Какво представляват новите онлайн кредити

Нови онлайн кредити 1
Нови онлайн кредити - разгледайте!

Нови онлайн кредити се предлагат от фирми, които може и да нямат физически офиси. Кандидатстването, одобрението, подписването на договорите и усвояването на сумите се случва изцяло онлайн, по изключително облекчена процедура. Това прави получаването на заема много по-бързо, лесно и удобно, но понякога носи и своите рискове. Със сигурност има начин да ги избегнете и ще ви разкажем за това в следващите редове.

Нови онлайн кредити – бързината, от която се нуждаете

Животът често ни поднася изненади, а понякога трябва да се реагира буквално в рамките на часове. Обикновено става дума за неприятни ситуации и неотложни нужди и ако нямате достатъчно налични средства, се налага да ги намирате наистина спешно. В такива моменти човек обикновено е доста напрегнат и наличието на нови онлайн кредити може да се окаже истинско облекчение. Новите онлайн кредити ви дават възможност да получите липсващите средства наистина бързо, без да губите никакво време.

За да вземете нови онлайн кредити, не се налага да обикаляте по физически офиси или банки, да чакате по опашки, да попълвате купища документи. Кандидатстването и усвояването на нови онлайн кредити става направо от телефона или компютъра ви. Оставате там, където сте, не се налага да се преобличате, да търсите транспорт, да губите време в трафика, за да стигнете до офис. Това е особено удобство за малките населени места, където често няма присъствие на кредитиращи компании или банки.

Не на последно място, одобрението за нови онлайн кредити обикновено получавате много бързо – в kinti.bg става до 20 минути. За това време често не можете само да стигнете до физически офис или пък ще ги прекарате на опашката в банката! Сигурни сме, че подобно бързо одобрение е от изключителна помощ за нашите клиенти, когато ситуацията изисква спешни действия.

Нови онлайн кредити – без да мърдате от мястото си

Нови онлайн кредити 2
Нови онлайн кредити - научете повече!

За да кандидатствате и получите нови онлайн кредити, достатъчно е само да имате смартфон, таблет или компютър с интернет. Не трябва да ходите никъде, нито да чакате работното време на офиса. Можете да кандидатствате за нови онлайн кредити, докато пиете кафе в обедната си почивка, или изчаквате да свършат рекламите по телевизията късно вечер на дивана у дома. Ще въведете желанията си, ще попълните формата за кандидатстване и получите отговор дали сте одобрени за нови онлайн кредити само за няколко минути. После можете да подпишете онлайн и самия договор и в крайна сметка да получите парите, без да мърдате от мястото си.

Нови онлайн кредити с по-лесно одобрение

Ако кандидатствате за кредит в банка, може да получите отказ по всевъзможни причини. Когато търсите нови онлайн кредити, вероятността да получите одобрение е доста по-висока.

Като компания за нови онлайн кредити, в kinti.bg оглеждаме подробно всяка кандидатура и вземаме персонално решение за всеки наш клиент. Това означава, че имате възможност да получите нови онлайн кредити, дори ако имате лошо ЦКР или нямате работа.

Нови онлайн кредити до заплата

Нови онлайн кредити 3
Нови онлайн кредити - свържете се с нас!

Понякога се случва заплатата да свърши, преди да е дошла датата за следващата. В такива ситуации няма време за чакане на бавната банкова администрация, сметките и храната за семейството не търпят отлагане. Ето защо може да се окаже, че кандидатстването за нови онлайн кредити е добро решение за вас.

Нещо повече, в нашите нови онлайн кредити имаме специален заем до заплата, който се изчислява по различен начин от дългосрочния кредит и предлага страхотни условия. Целта ни е да ви помогнем да се справите с краткосрочните си трудности, без да ви създаваме бъдещи такива. И все пак подходящите за вас нови онлайн кредити до заплата зависят много от вашата ситуация и е добре предварително да обмислите каква да бъде сумата и вноската за заема, за да можете да я изплатите спокойно, без да поемате рискове за финансовото си бъдеще.

Нови онлайн кредити – рисковете

Един от най-големите рискове, когато търсите нови онлайн кредити, е да попаднете на недобросъвестен кредитодател. За съжаление, част от фирмите за нови онлайн кредити нямат лиценз за такава дейност и лесно можете да бъдете измамени, като в същото време може да нямате възможност да защитите правата си.

Ето защо препоръчваме да проверите предварително в регистъра на БНБ дали избраният от вас кредитодател има законовото право да дава нови онлайн кредити. Проверете и дали фирмата съществува в търговския регистър, дали има адрес за контакти в сайта.

След това прочетете внимателно договора, който ще ви предложат за нови онлайн кредити. Често в клаузите на недобросъвестните кредитодатели са включени допълнителни такси, които не се съобщават предварително, но могат значително да повишат сумата, която трябва да върнете, и ако веднъж подпишете договора, повече няма как да се защитите. Освен това винаги е важно да прецените дали условията по договора са подходящи за вашия случай и дали няма заложени клопки за бъдещето ви.

Нови онлайн кредити от kinti.bg – довереният партньор

Нови онлайн кредити 4
Нови онлайн кредити - вземете вашият!

В kinti.bg можете да получите сигурни и бързи нови онлайн кредити от доверен партньор. Имате възможността сами да решавате какви да бъдат месечните ви вноски и е лесно да прецените какъв срок за вашите нови онлайн кредити е подходящ за вас, само като използвате калкулатора. Въведете сумата за нови онлайн кредити, която желаете, и увеличавайте или намалявайте месеците, като следите каква месечна вноска ще получите и дали е удобна за вас.

Когато кандидатствате за нови онлайн кредити от kinti.bg, можете да сте сигурни, че няма никакви скрити такси и условия, които да утежнят кредита ви. Всичко, което трябва да знаете за месечните вноски по вашите нови онлайн кредити, ще научите още в калкулатора. Цифрите там няма да се променят при плащанията, освен ако вие самите не пожелаете.

Напомняме, че имате възможност да предоговорите условията по договора си, ако в даден момент ситуацията ви се промени и имате нужда от забавяне на плащане или от по-малки вноски. Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нашите консултанти и да обсъдите с тях възможностите за промяна на условията по вашите нови онлайн кредити.

Какво представляват новите онлайн кредити

Нови онлайн кредити – бързината, от която се нуждаете

Нови онлайн кредити – без да мърдате от мястото си

Нови онлайн кредити с по-лесно одобрение

Нови онлайн кредити до заплата

Нови онлайн кредити – рисковете

Нови онлайн кредити от kinti.bg – довереният партньор

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София