Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 20.08.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Бързи кредити – винаги, когато се нуждаете от тях

Бързи кредити 5
Бързи кредити - свържете се с нас!
Бърз кредит - достъпни кредити
Бърз кредит - отлични лихви

В днешно време бързите кредити са само на няколко клика разстояние. Те са много по-достъпни от всякога с условия, подходящи за всеки потребител. Отлични лихви, бързо одобрение, минимална ангажираност – бързите кредити са се превърнали в приятел в пред-коледното пазаруване, черния петък или във всякаква ситуация, в която се нуждаете от пари бързо! Според последните данни на БНБ за изминалата година, се запазва тенденцията на ръст при отпуснатите бързи кредити от доказани финансови институции. Но за да не останете разочаровани от бързия кредит, на който сте се спрели, е важно да знаете какви са условията му, както и репутацията на компанията, която ви го предлага.

 

Какво представляват бързите кредити?

Бързите кредити са модерна услуга, която датира от 1990 година. В началото на новото хилядолетие тя става значително по-популярна, като в България, за първи път се предлагат бързи кредити през 2005 година. Дигитализацията, развитието на технологиите и разширяването на достъпа до интернет водят до развитие и на бързите кредити – от 2010 година насам вие имате възможността лесно, от всяка точка на света, да заявите финансиране през вашия телефон или лаптоп. Бързият кредит е услуга, която в рамките на няколко минути ви дава одобрение за финансиране до определена от кредитора сума и до края на деня разполагате с нужните средства. Това са краткосрочни заеми, които се зачисляват на човека, който го тегли, и основната им цел е да са бързи и удобни за потребителите. Бързите кредити са създадени с цел разрешаване на спешни финансови ситуации. Този тип кредити често са подходящи, когато става въпрос за пренебрежимо малки суми, които се връщат в кратки срокове.

 

Бърз кредит от доверен партньор

Бърз кредит - бързо финансиране
Бърз кредит - доверен партньор

Когато имате спешна нужда от пари и за първи път решите да се възползвате от услугите на компания, предлагаща бърз кредит, може да останете много разочарован, ако не направите необходимото проучване. В такава ситуация се нуждаете от честен и доверен партньор, който не само да ви осигури вашето финансиране максимално бързо, но и да ви предложи бърз кредит с условия, подходящи за вас. Много е важно да проверите дали избраният от вас партньор е регистриран в БНБ! Също така разгледайте сайта и се уверете, че няма допълнителни скрити такси, комисионни или лихви, които могат да възникнат в периода на ползване на вашия бърз кредит, за които не сте запознати. И не на последно място – винаги проверявайте дали вноските по вашия бърз кредит са фиксирани, винаги са равни, че не са повече или по-малко от това, което сте заложили и падежът на плащане е винаги на една и съща дата. Всички тези елементи, ако не бъдат проверени на време могат да доведат до много неприятни ситуации, които лесно можете да избегнете, като изберете бързи кредити от kinti.bg.

 

Вашият бърз кредит от kinti.bg

Ние сме kinti.bg и сме доверен партньор на хиляди българи от 2015 година насам. Нашата марка е доказан лидер в бързите кредити, защото ние ви даваме точно това, което виждате. При нас няма скрити условия, няма уловки, няма допълнителни такси или комисионни. Ние градим взаимоотношенията с нашите клиенти на три основни принципа – прозрачност, достъпност и отговорност. При нас вие ще намерите бързо решение за вашите спешни финансови проблеми, за да бъдете спокойни и уверени. Като отговорен кредитор ние силно препоръчваме да не използвате нашите бързи кредити за погасяване на други задължения към финансови институции, както и за разходи, които след това няма да можете да покриете с вашите текущи доходи. Нашите бързи кредити ви предлагат отлични условия, уточнени още преди да попълните вашата форма за кандидатстване. А ако сте лоялен клиент на kinti.bg и изпращате вашите задължения по бързи кредити навреме, то спрямо вашия конкретен кредитен профил, ние ще ви предложим преференциални условия при последващо кредитиране.

 

Как протича процесът за взимане и връщане на бърз кредит от kinti.bg?

Бърз кредит - без такса при кандидастване
Бърз кредит - онлайн кандидастване

Всеки български гражданин над 18 години има възможността да се възползва от нашите условия за бързи кредити. Кандидатстването се осъществява изцяло онлайн – нуждаете се от устройство, свързано с интернет (лаптоп, смартфон или таблет), валиден имейл адрес, телефон и банкова сметка, на която да получите вашето финансиране. За кандидатстването не дължите никаква такса или комисионна. Процесът за одобрение се случва за 5 до 20 минути в рамките на работния ден, като на имейла си ще получите потвърждение и можете да проследите статуса на вашия бърз кредит в профила си в kinti.bg. В рамките на до 3 дни можете да осигурите поръчител за вашия бърз кредит, който да отговаря на изискванията, описани на сайта на kinti.bg. А изплащането на месечните вноски по вашия бърз кредит се случва лесно – можете да преведете сумата в една от нашите банкови сметки или в каса на изипей навсякъде в страната. Не забравяйте, че трябва да посочите като основание номера на вашия договор за бърз кредит!

 

Какви бързи кредити ще откриете при нас?

Бърз кредит - потребителски кредит от 200 до 5000 лева
Бърз кредит - 2 вида кредит

Ние можем да ви предложим 2 вида бърз кредит – потребителски кредит от 200 до 5000 лева, както и кредит до заплата в размер на сума до 500 лева.  

С kinti.bg е по-лесно, удобно и бързо от всякога да решите вашите спешни финансови ситуации. Доверете се на доказан партньор за вашия първи или следващ бърз кредит. Кандидатствайте още днес и получете одобрение в рамките на няколко минути!

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София