Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 13.07.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Всички бързи кредити от kinti.bg

Много хора слагат всички бързи кредити под общ знаменател, свързан преди всичко с недоверие. Те смятат, че всички бързи кредити са капан за клиентите. Но дали наистина е така? Дали всички бързи кредити са опит за измама, или има компании, които наистина ще ви помогнат в затрудненията? И за какво трябва да помислите самите вие, за да се подсигурите при теглене на заем? В следващите редове ще разгледаме всички бързи кредити, които можете да теглите от kinti.bg, и ще ви насочим за какво да внимавате.

Всички бързи кредити до заплата от kinti.bg

Всички бързи кредити 1
Всички бързи кредити - разгледайте!

Почти всички бързи кредити до заплата са краткосрочни и трябва да бъдат погасени в рамките на няколко седмици. От опит знаем, че почти всички бързи кредити от този тип се теглят от хора, които изпитват кратковременни финансови затруднения. Всички бързи кредити до заплата са предназначени да ви помогнат да си платите сметките или да посрещнете неочаквани разходи, докато дойде датата на следващата заплата. Но все пак има за какво да помислите. Помнете, че всички бързи кредити до заплата трябва да можете да изплатите от следващата заплата така, че да ви останат достатъчно средства за следващия месец. В противен случай може да се наложи да теглите нов заем, което не е добро решение за вас в дългосрочен план.

Когато разглеждаме исканията по всички бързи кредити до заплата, в kinti.bg обикновено се опитваме заедно с вас да преценим дали исканата сума е по силите ви. Целта ни е съвсем добронамерена – нямаме желание да ви въвличаме в безкрайна верига от заеми, а искаме просто да ви помогнем да излезете от временните си затруднения, каквито и да са те, и да продължите спокойно живота си.

Ако имате дългосрочни финансови затруднения, всички бързи кредити до заплата ще бъдат неподходящи за вас. В такива случаи препоръчваме да потърсите кредити с по-дълъг срок на изплащане, които ще ви позволят да плащате по-малки месечни вноски.

Всички бързи кредити за ремонт от kinti.bg

Протекъл покрив след пороен дъжд, спукана тръба в банята, паднала изолация – причините да имате нужда от спешен ремонт могат да са наистина много, а получаването на банкови заеми обикновено отнема дни наред. В такива ситуации всички бързи кредити за ремонт от kinti.bg ще ви бъдат от истинска полза.

Всички бързи кредити за ремонт са предназначени да ви осигурят нужната сума в рамките на ден (в работни дни), така че ви остава само да намерите свободен майстор, който да се погрижи за проблема, и да продължите живота си спокойно, в уютен и безопасен дом.

Всички бързи кредити за покупка на техника от kinti.bg

Всички бързи кредити 2
Всички бързи кредити - научете повече!

Всички бързи кредити за покупка на техника са подходящи за спешно подновяване на неработещи уреди у дома. Повреден климатик посред зима, развален хладилник посред лято, изгоряла печка, внезапно спряла пералня – всички бързи кредити ще ви свършат страхотна работа за замяна на неработещата техника с нова. Но защо да не ги вземете на лизинг от магазина?

Когато сключвате договор за лизинг на бяла или черна техника, обикновено нямате възможност да предоговаряте условията в бъдеще, често и изискванията за одобрение са повече. Но всички бързи кредити от kinti.bg ви дават шанса да промените вноските и сроковете на плащане, ако това се наложи в следващите месеци. Сигурни сме, че това ще ви донесе много повече спокойствие за бъдещето, и затова съобразяваме всички бързи кредити, които даваме, с това условие.

Всички бързи кредити за ремонт или покупка на автомобил от kinti.bg

Всички бързи кредити 3
Всички бързи кредити - свържете се с нас!

Често се случва автомобилите да се повредят сериозно или да бъдат ударени така, че да не могат да се движат. В същото време, съвременният начин на живот е почти невъзможен без сигурен автомобил и спешният ремонт или покупка на нов автомобил стават наистина наложителни. Можете да използвате всички бързи кредити от kinti.bg, ако имате нужда от сериозен ремонт на автомобила си или се налага да закупите нов. Тъй като сумите по всички бързи кредити от kinti.bg са на стойност не повече от 5000 лв., те няма да ви дадат възможност да закупите скъп автомобил, освен ако не разполагате със собствени спестявания и имате нужда само от малко допълнителни средства. И все пак всички бързи кредити на тази стойност ще ви позволят да имате работещ автомобил, с който да продължите спокойно ежедневието си. Всички бързи кредити от kinti.bg могат да се използват и за спешен ремонт на автомобила, който вече имате, за да го използвате безпроблемно и за в бъдеще.

Всички бързи кредити без лихва от kinti.bg

Всички бързи кредити на стойност до 500 лв. и срок за изплащане до 30 дни могат да бъдат без лихва, ако сте клиент на kinti.bg за пръв път. Това ви дава възможност да ни опознаете и да заслужим доверието ви, без да поемате рискове.

Всички бързи кредити от kinti.bg

Всички бързи кредити от kinti.bg са съобразени с вашите нужди, желания и възможности.

Всички бързи кредити 4
Всички бързи кредити - вземете вашият!

Като начало, препоръчваме да използвате калкулатора в сайта, за да проверите вноските на всички бързи кредити, които смятате да поискате. Всички бързи кредити от kinti.bg ви дават възможност да изтеглите до 5000 лв., които да върнете в избран от вас самите срок между 3 и 24 месеца. Когато зададете параметрите в калкулатора, той ще изчисли автоматично размера на месечните вноски по всички бързи кредити, които предлагаме. Така лесно ще прецените дали ще имате възможност да обслужвате спокойно всички бързи кредити от kinti.bg и да настроите оптимален за вас вариант, който да ви гарантира спокойствие в бъдеще.

Второто важно условие в kinti.bg е, че за всички бързи кредити, които отпускаме, предлагаме прозрачни, честни и ясни условия. Вашите права по всички бързи кредити са гарантирани от договорите ни, в които никога няма скрити такси и лихви, които да направят утежнят заема ви. Лесно можете да разберете какви са вноските по всички бързи кредити на kinti.bg още от калкулатора – сумите, които ще видите по всички бързи кредити, които сте проверили, са точно такива, каквито ще ги видите там, и ще останат такива до края на договора (освен ако самите вие изрично не пожелаете разсрочване на плащането).

И не на последно място, всички бързи кредити от kinti.bg са наистина бързи. Получавате отговор дали сте одобрени само до 20 минути и има вероятност да усвоите сумата още в същи ден. Процедурата по кандидатстване за всички бързи кредити също е улеснена, като ще ви отнеме само няколко минути да попълните нашия въпросник.

Всички бързи кредити до заплата от kinti.bg

Всички бързи кредити за ремонт от kinti.bg

Всички бързи кредити за покупка на техника от kinti.bg

Всички бързи кредити за ремонт или покупка на автомобил от kinti.bg

Всички бързи кредити без лихва от kinti.bg

Всички бързи кредити от kinti.bg

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София