Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 13.07.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Фирми за бързи кредити – как да проверите дали са надеждни

Когато животът постави пред нас изпитания или искаме да сбъднем някоя от мечтите си, но не ни достигат средства, едно от най-лесните решения е заем от фирми за бързи кредити. Но броят фирми за бързи кредити на пазара расте непрекъснато и става все по-трудно да направите добър избор. Нещо повече, за съжаление, се срещат и фирми за бързи кредити, които не са никак коректни към клиентите си и дори са нелегитимни. Как да се предпазите от измамни фирми за бързи кредити, как да изберете наистина добри фирми за бързи кредити и да не изпадате в допълнителни затруднения, прочетете в следващите редове.

Защо имате нужда от фирми за бързи кредити

Фирми за бързи кредити  1
Фирми за бързи кредити - разгледайте!

Много хора се чудят защо да прибягват към фирми за бързи кредити, след като могат да вземат заем от банка. Истината е, че има няколко значителни разлики между банките и небанковите фирми за бързи кредити.

Първата е, че кандидатстването във фирми за бързи кредити е много улеснено. Процедурата по кандидатстване във фирми за бързи кредити е значително по-проста, не се налага нито да носите, нито да попълвате купища документи. Специално в kinti.bg не ви трябва нищо друго, освен да попълните кратка онлайн форма, да имате актуален телефон, имейл и документ за самоличност. Кандидатстването ще ви отнеме само няколко минути, в удобно за вас време.

Втората причина хората да търсят фирми за бързи кредити е, че има вероятност да получат много по-лесно одобрение. Банките често намират причини да откажат кредити, докато при повечето фирми за бързи кредити одобрението е много по-лесно. При кандидатстване във фирми за бързи кредити имате шанс да получите заем без поръчител, без превод на работна заплата, без трудов договор и дори при лошо ЦКР.

Третата причина да прибегнете до услугите на фирми за бързи кредити може да е скоростта, с която ще получите желаните суми. Заем от банка може да чакате дни наред, докато заем от фирми за бързи кредити може да получите още в същия ден, в който сте кандидатствали. Това несъмнено ще ви помогне да се справите много по-бързо с финансовите си затруднения и да продължите живота си спокойно.

Защо да внимавате, когато избирате фирми за бързи кредити

Фирми за бързи кредити  2
Фирми за бързи кредити - научете повече!

Изборът на фирми за бързи кредити на пръв поглед изглежда лесен – офиси на фирми за бързи кредити има навсякъде, има и варианти да вземете заем изцяло онлайн. Изглежда лесно да влезете в най-близкия офис или да подпишете договор с първата фирма попаднала в интернет търсачката. Но за съжаление, не всички фирми за бързи кредити са коректни. Нещо повече, не всички фирми за бързи кредити са легитимни.

Ако попаднете на злонамерени фирми за бързи кредити, рискувате не просто да не решите настоящите си проблеми, а и да си създадете много повече трудности в бъдеще. Това са фирми за бързи кредити, които работят с множество скрити такси и лихви, за които ще разберете едва след подписването на договора. Това ще ви попречи да защитите правата си по съдебен ред, като в същото време може да направи кредита ви почти невъзможен за изплащане и да ви въвлече в порочен финансов водовъртеж, от който може да е трудно да се измъкнете.

Как да направите проверка на фирми за бързи кредити

Фирми за бързи кредити  3
Фирми за бързи кредити - свържете се с нас!

Преди да прибегнете до услугите на фирми за бързи кредити, непременно проверете внимателно тези, на които сте се спрели. Ето няколко важни проверки на фирми за бързи кредити, които трябва да направите, за да се убедите, че не сте попаднали на измамници.

Много фирми за бързи кредити работят на пазара под друго търговско име. Не мислете, че брандът е фирма. За пример: kinti.bg е търговско име, под което работи финансовата институция Макроадванс АД. Това можете лесно да проверите в нашия сайт. Потърсете подобна информация за всички фирми за бързи кредити, които привлекат вниманието ви. Ако в сайта няма подобна информация, това е сигнал, че нещо не е наред.

На второ място, проверете дали фирма с такова име изобщо съществува и с какво се занимава тя. Подобна проверка на всички фирми за бързи кредити може да направите в търговския регистър, до който всеки гражданин има онлайн достъп. Там ще научите дали тези фирми за бързи кредити изобщо съществуват, преди колко години са създадени и каква е основната им дейност.

Идва ред да проверите законността на дейността на избраните фирми за бързи кредити. В сайта или в офиса им трябва да има обявен номер на регистрация в БНБ, така че го потърсете. След като го намерите, направете проверка в официалния регистър на БНБ, за да се убедите, че съответните фирми за бързи кредити наистина имат право да предлагат подобни финансови услуги.

И накрая, проверете дали в сайта на избраните от вас фирми за бързи кредити има актуален телефон за връзка и физически адрес за контакти. Не разчитайте твърде много на сайтове, в които има само формуляр за контакт чрез имейл и няма друг начин да се свържете с компанията при нужда.

Фирми за бързи кредити, на които можете да разчитате

Фирми за бързи кредити  4
Фирми за бързи кредити - вземете вашият!

Втората стъпка по избор на фирми за бързи кредити ще направите, след като получите офертите и дойде време да подпишете договор. Разгледайте внимателно договорите, които различните фирми за бързи кредити ви предлагат. Четете клаузите една по една, за да се убедите, че не съдържат уловки. За съжаление, договорите на недобросъвестните фирми за бързи кредити могат да включват допълнителни такси и лихви, за които не сте били уведомени предварително и които да увеличат значително сумата за връщане. Ако в договорите са споменати условия, които трябва да се проверят в сайтовете на съответните фирми за бързи кредити, потърсете ги там и ги прочетете, преди да подпишете каквото и да е.

Фирми за бързи кредити, на които може да разчитате

За щастие, на пазара има и фирми за бързи кредити, на които можете да разчитате. Kinti.bg е една от тях. Каквито и проверки да ни направите, ще се уверите, че ние сме от онези фирми за бързи кредити, които имат честно, прозрачно и отговорно отношение към клиентите си.

В нашите договори няма нито една уловка и сумите по месечните ви вноски винаги ще останат такива, каквито сте видели в калкулатора и подписали в договора.

Защо имате нужда от фирми за бързи кредити

Защо да внимавате, когато избирате фирми за бързи кредити

Как да направите проверка на фирми за бързи кредити

Фирми за бързи кредити, на които можете да разчитате

Фирми за бързи кредити, на които може да разчитате

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София