Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 25.06.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Бързи кредити онлайн - 5 причини да изберете kinti.bg за финансиране при спешни ситуации

Бързи кредити онлайн 1
Бързи кредити онлайн - 5 причини

Когато попаднете в ситуация, която често изисква решения в рамките на няколко часа, нямате особено време да си направите проучване, за да изберете бързи кредити онлайн. А в свободното си време едва ли ще се замислите и ще решите „Чакай да разгледам различните предложения за бързи кредити онлайн, ако някога ми се наложи да ползвам“. Ние знаем кои са най-важните неща, за които трябва да внимавате при тегленето на бързи кредити онлайн. Но знаем, също така, че нямате време да седнете и да четете за тях, когато просто се нуждаете от пари. Спешно. Затова сме събрали 5 причини защо да изберете kinti.bg за вашите бързи кредити онлайн. Кратко, точно и ясно.

Kinti.bg е доверен партньор на хиляди българи за техните бързи кредити онлайн

Като платформа за предоставяне на бързи кредити онлайн работим от над 5 години. За този период можем гордо да кажем, че стотици, дори хиляди българи са се доверили или се доверяват в момента на нашите бързи кредити онлайн. Щом един човек отново избере бързи кредити онлайн от същия кредитор, то той е останал доволен от комплексната услуга - форма на кандидатстване, процес на одобрение, начин на взаимодействие и най-вече - коректност. С нас клиентите ни получават бързи кредити онлайн с одобрение в рамките на минути и усвояване на сумата до края на деня. Независимо дали предпочитате да получите финансирането от вашите бързи кредити онлайн по лична сметка или в каса на EasyPay, с kinti.bg можете да сте спокойни, че ще разполагате с парите, от които се нуждаете, сега.

Kinti.bg предлага една от най-достъпните лихви що се отнася до бързи кредити онлайн

Бързи кредити онлайн 2
Бързи кредити онлайн - Лихви

Всеки иска да си купи нещо изгодно - независимо дали е нов чифт обувки, телефон, телевизор, дори промоцията в кварталния супермаркет. Същото важи и за бързите кредити онлайн - никой не иска да плаща повече, щом може да намери по-добра и по-изгодна оферта на пазара. Ние се стремим да ви предлагаме бързи кредити онлайн, с които да разрешите вашите спешни ситуации без да компрометирате бюджета си и да изпадате в трудно положение. Именно затова винаги се стараем да поддържаме най-достъпните лихвени проценти за нашите бързи кредити онлайн. Ако имате време - разгледайте бързи кредити онлайн и ще се убедите сами, че ви казваме истината. Все пак фактът, че сме прозрачни с нашите клиенти се нарежда на 3-то място в нашия списък.

Kinti.bg ви предлага бързи кредити онлайн с ясни условия и без скрити такси

Да бъдем честни и отговорни към нашите клиенти е мисия, която ни прави предпочитан и доверен кредитор за бързи кредити онлайн. В основата на нашата работа и политика стои прозрачността и ясните правила и методи на работа. Така всичко, което трябва да знаете за вашите бързи кредити онлайн от kinti.bg е описано ясно и лесно достъпно на сайта ни. А ако се нуждаете, винаги можете да се свържете с нас и да зададете вашите въпроси, свързани с бързи кредити онлайн. За да утвърдим нашите вярвания и да дадем спокойствие на клиентите ни, че бързите кредити онлайн от kinti.bg са точно такива, каквито ви ги представяме, ние сме регистрирана финансова институция към Българската народна банка. Това означава, че нашите действия са регулирани и законосъобразни и бързите кредити онлайн, които предлагаме, са без скрити такси и задължения.

Бързи кредити онлайн с кратка форма за кандидатстване и одобрение в рамките на няколко минути

Бързи кредити онлайн 3
Бързи кредити онлайн - Ясни условия

Ние непрестанно се стремим да подобряваме нашата услуга, свързана с бързи кредити онлайн. Годините труд и постоянство доведоха до момента, в който сега вие можете да кандидатствате за бързи кредити онлайн в нашата платформа, попълвайки няколко основни полета. Критериите и параметрите на вашите бързи кредити онлайн можете да видите още преди да сте натиснали бутона кандидатствай. А нашите предложения за бързи кредити онлайн не ви преследват из мрежата, след като сте напуснали сайта ни. Но нека се върнем на кандидатстването. За да попълните вашата форма за кандидатстване за бързи кредити онлайн ви трябват 5 минути, мобилно устройство, таблет или компютър и връзка с интернет. След като заявите вашите бързи кредити онлайн, ние се нуждаем от няколко минути да прегледаме вашето запитване и да ви върнем отговор на посочения от вас имейл. Това е, в рамките на по-малко от половин час вие знаете дали сте одобрени за вашите бързи кредити онлайн от kinti.bg. По-бързо и лесно от всякога.

Бързи кредити онлайн без доказване на доход и за клиенти с лошо ЦКР

Бързи кредити онлайн 4
Бързи кредити онлайн - Без доказване на доход

Макар и да сме лицензирана финансова институция, подобно на банките в страната, ние имаме облекчена процедура по кандидатстване за бързи кредити онлайн и по-малко изисквания към нашите клиенти. Размерът на финансирането, което можете да заявите под формата на бързи кредити онлайн при нас е до 5000 лева. С kinti.bg, за да получите бързи кредити онлайн няма нужда да доказвате, че имате стабилен месечен доход, трудово-правни взаимоотношения или каквото и да е друго, свързано с вашия месечен бюджет. Нашите бързи кредити онлайн са много подходящи и предпочитани от клиенти, с лоша история в Централния кредитен регистър. Ако не сте запознати какво е това - централният кредитен регистър е единен регистър за цялата страна, в който се съхранява информация и данни относно различните финансови инструменти (бързи кредити онлайн, ипотечни заеми, потребителски кредити и други), които са отпуснати от банкови и небанкови финансови институции. Във вашата история в ЦКР освен бързи кредити онлайн се включват дори и продукти, които сте си взели на разсрочено плащане, защото отново сте използвали външно финансиране, което ви позволява да направите еднократна покупка към търговеца, но да я изплащате на вноски към кредитора. Важното за Централния кредитен регистър е, че в него се съхранява цялата кредитна история на дадения човек, включително теглените заеми и бързи кредити онлайн, и въз основа на нея, често, се взима решение дали да получи финансиране или не. Банковите институции залагат изключително много на историята в ЦКР и често може да откажат финансиране поради тази причина.

С нашите бързи кредити онлайн, вашата история в кредитния регистър не е единственото, което ще вземем под внимание при разглеждането на вашата кандидатура. Така че дори и да имате лоша история, не се колебайте да кандидатствате за нашите бързи кредити онлайн на kinti.bg!

Имаш ли нужда от помощ?
Обади ни се.

0700 35 005

info@kinti.bg

София