Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 19.05.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

6 идеи за коледен подарък до 100 лв.

Съчетайте креативност и стойност, без да останете на червено
6 идеи за коледен подарък до 100 лв.

Кой каза, че тази година наближаването на коледните празници трябва да е повод за паника, липса на вдъхновение и неминуемо “олекване” на портфейла? Който и да е, има право, защото празничният сезон често изглежда така и за вас, нали?

Това може да означава само едно - взимаме нещата в ръце и бъркаме надълбоко в шапката с хрумвания. Разгледайте краткия списък с идеи, които ще впечатлят дори и най-капризните приятели. Разбира се, без да оставате на червено.

1. Заменете Instagram с инстантна камера

Преди всички да заимаме профили в Instagram идеята за моментна снимка ставаше реалност благодарение на инстантни фото камери. Днес идеята все още е жива, а фото камерите са с нов подобрен дизайн. Знаем, че рядко проявяваме хилядите снимки от телефоните си, а още по-рядко ги събираме в албум. Подарете обратно спомените на близките си, само не забравяйте да купите и филм за апарата!

2. Постерите се завръщат

Помните ли как детските ни стаи носеха по стените си любими музикални групи, артисти, заглавията на игри и филми? Е, днес постерът живее един нов живот в домовете ни и е добър приятел на всяка гола стена, празен кът на пода в стаята или работно бюро. Стотици талантливи илюстратори създават авторски постери и сме сигурни, че правилният подбор и подходяща рамка ще зарадват човек от всяка възраст.

3. Обратно у дома с ретро компас

Какво си представяте, като прочетете ретро? Захабено, олющено, забравено? Уверяваме ви, че нямаме нищо такова предвид. В радара ни попаднаха предложения за ретро компаси и бяхме впечатлени от изработката и символиката зад малките дървени кутийки. Имате приятели и роднини в чужбина, които виждате само по празниците? Подарете им компас, който винаги да ги насочва към дома - където и да се окаже той.

4. Още една ароматна свещ? Не, благодаря.

В навалицата от коледни украшения за дома, не можем да пропуснем симпатичните интериорни решения, но със сигурност ще излезем от рамките на традиционното. Какво по-хубаво от това да покажете грижата си за близкия човек и неговия дом? Вместо поредната ароматна свещ, обърнете се към чаровните горски приятели с модерен изчистен дизайн и удобни функции за освежаване, овлажняване и ароматизиране на въздуха около вас.

5. Газирани вкусове от цял свят

Лятото определено свърши, а с него и рекламите за освежаващия вкус на студената бира. Кой каза обаче, че през зимата бирата не е вкусна? Точно така. Никой. Кажете “Наздраве!” със стил и подарете уникален кашон с крафт бири от цял свят. Не забравяйте да подготвите и персонализирано съобщение - препоръчваме да е кратък разказ от някоя велика вечер с компанията!

6. Името ми е Майстор Готвач

Всеки от нас има поне един човек в живота си, за когото титлата “домакин” е едно от най-високите признания. Почти сме сигурни, че точно при този човек ще прекарате някой от празниците, познахме ли? За нея или за него направете подарък ваучер за кулинарен курс и ви гарантираме, че не просто ще видите щастието в очите им, след време ще имате възможността да изпробвате и новите рецепти!

При нужда от допълнителни средства обърнете се към нас и разгледайте предложението ни за безлихвен кредит до заплата.

София