Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 28.04.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

5 идеи за пътуване

“И най-дългото пътуване започва с една малка стъпка…” (Лао Дзъ)
5 идеи за пътуване

Всеки от нас познава поне един човек, който неминуемо и изненадващо задава въпроса “А ти някакви планове за празниците имаш ли вече?” От опит знаем обаче, че най-незабравимите пътешествия се случват извън хаоса на очевидно туристическите дестинации, привличащи стотици хиляди в коледния месец. Въпреки че празничните Лондон, Берлин, Рим, Виена, Париж и Прага са удоволствие, което поне веднъж в живота си трябва да изживеете, ние ще си позволим да ви снабдим с нови идеи, с които да направите малката стъпка.

1. Без ниски температури в Мадейра

Ако студените месеци не влизат в представата ви за почивка, то красивият остров в Атлантическия океан е перфектната дестинация със самолет. Дори през януари в Мадейра се радват на до 10 часа слънце, а умереният климат на острова го прави подходящо място, където да се скриете на топло. Други плюсове са малкият брой туристи, вулканичните плажове и лавровите гори. Не забравяйте да проверявате цените на билетите през анонимен прозорец и винаги имайте предвид услуги, които предлагат кокетни уютни апартаменти за краткотрайно отдаване под наем.

2. Групови пътешествия без граници

Вие сте социални и винаги отворени за възможности да завържете приятелства с хора от други държави? Тогава е време да се възползвате от платформата 15toGO, която събира групи от хора на база на техните интереси и желани дестинации за пътешествие. Големите плюсове са бюджетните екзотични пътувания, отстъпките за големи групи от хора и не на последно място - гарантирана веселба с хора от цял свят.

3. България и дестинациите-съкровища

Не за всеки човек далечното пътуване е най-добрият избор. Не можем да пропуснем, че живеем в държава, която съчетава високи планини, бурни реки и морски гледки. Точно затова и всеки от нас, който притежава автомобил, може да помисли за обиколка из хижите с най-впечатляващи гледки в България. Нашите фаворити са: хижа Рай в южното подножие на вр.Ботев; хижа Ехо в седловината Железната врата, в близост до вр. Вежен 2198 м. и хижа Безбог близо до Безбожкото езеро, разположена на 2240 м надморска височина пред панорамата от върхове в Пирин. Всички хижи побират големи групи от хора и предлагат идеални условия за нощувки. Не забравяйте топлите дрехи и екипировка за ски или сноуборд!

4. На път в добра компания с кемпер

За някои хора кемперът е “дом на колела”, но за вас наемането му може да бъде първата стъпка към пътешествие, което зависи само от границите на въображението ви. Знаем го, защото Европа разполага с над 8400 къмпинга, които могат да бъдат вашите спирки преди да продължите към следващата набелязана точка. Бонуси при такъв тип пътуване са по-ниските бюджети, гъвкавостта при избор на места за престой и не на последно място - ново изживяване, за което да разказвате на всичките си близки!

5. Зимна Швейцария и магията на приключението с влак

Въпреки, че пътуването с влак за мнозина може би е последната опция за пътуване на далечни разстояния, само си представете панорамните гледки на величествените Алпи. Железопътната обиколка с „Glacier Express“ в Швейцария свързва двата главни планински курорта Сейнт Мориц и Цермат. Влакът предлага спиращи дъха пейзажи и предизвиква възхищение към синьото небе и отрупани със звезди нощи. Обиколката е истинско визуална приключение, започнало през 1930 г. Днес, по време на своя маршрут влакът пътува повече от седем часа и минава през общо 291 мост и 91 тунела, а най-високата точка, на която се изкачва е на 2033 м надморска височина.

Разбира се, почивките са разход. Изживейте Вашето пътуване без да се притеснявате с безлихвен кредит до заплата.

София