Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 25.05.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Отстъпки за онлайн кредити и как да печелим максимално от тях

Отстъпки за онлайн кредити и как да печелим максимално от тях

2020-та година постави началото на бурни промени в ежедневния ни начин на живот. Притовопандемичните мерки се отразиха във всеки аспект: работата ни, общуването ни, пазаруването ни, пътуването ни, ученето ни.

Ако до преди годината на Короновируса си давахме сметка за дигиталната си зависимост спорадично, то вече повече от 12 месеца целият свят си дава сметка за неизбежните предимства на онлайн пространството.

Онлайн > офлайн

Само помислете.

Още със ставането посягате към телефона, за да проверите какво ново ще ви предложи денят. Поглеждате прогнозата за времето, сверявате графика си с дигиталния календар, водите лична и бизнес кореспонденция с един клик. Следите здравословни навици, запълвате свободното време с някоя игра, гледате любими видеа и пазарувате, без да ви се налага да се излагате на риск. За да си го представите количествено, статистиките показват, че преди пандемията средно хората в Европа прекарват около 24 часа седмично в онлайн пространството за собствени нужди. Това е едно цяло денонощие, прекарано пред малки и големи екрани!

Другата страна на монетата

Вярно е, че пандемията беше причина много бизнеси, а дори и цели индустрии да направят стъпка към дигитализиране. Но докато за едни промяната настъпи мигновено, много други не успяха да се “аклиматизират” навреме.

Редица компании бяха принудени да намалят капацитета си или да преустановят дейност за неопределен период от време.

Не е изненада, че 2020-та година ще се запомни с преосмислянето на разбиранията ни за свободно придвижване, баланс между работа и свободно време, и най-вече — каква тежест имат парите и финансовата сигурност.

Измина година, откакто за първи път се сблъскахме с новия си начин на живот, но темите, които остават на преден план продължават да са актуални и до днес:

  • Осигуряване на финансови средства за елементарни битови нужди

  • Правилно използване на финансови буфери

  • Оптимизиране и контролиране на финансови навици

  • Придобиване и инвестиране в нови умения за разширяване на кариерните си хоризонти

  • Подбор и избор на алтернативни източници на финансиране (бързи кредити, онлайн кредити, фондове и др.)

Какви са предимствата при кандидатстването за онлайн кредити?

Не ви е безизвестно, че много финансови дигитални услуги навлязоха на пазара през последните 3 години, включително и услугата онлайн кредити. Все по-често хората се доверяват на дигитални калкулатори за бързи и онлайн кредити, мобилни приложения за следене на бюджети и календари, които напомнят за повтарящи се вноски и абонаменти.

Онлайн животът ни преминава в светкавични темпове и в това отношение разчитаме на достъпна информация по всяко време.

В случай, че имате нужда от инстантна реакция от страна на финансовата институция, към която се обръщате, то тогава бързите онлайн кредити са най-добрата алтернатива.

Защо да се доверите на Kinti.bg за теглене на онлайн кредити?

Доказано коректна компания на пазара за онлайн кредити, компанията поддържа актуален уебсайт с детайлна информация около често срещани тежки финансови случаи.

По всяко време имате свободата да:

  • Избирате дати на вноски по своите онлайн кредити

  • Предоговаряте условия по текущи онлайн кредити

  • Рефинансирате настоящи онлайн кредити

Винаги можете да се обърнете към финансов консултант по онлайн кредити от екипа ни, за да обсъдите детайлно конкретната ситуация, в която се намирате и заедно да намерите най-удобното решение.

Не забравяйте, че е важно да не надценявате възможностите си за изплащане на онлайн кредити и по-добре подгответе точна сума, от която имате нужда, не прекомерна такава.

Как да кандидатствате за онлайн кредити?

Кандидатстването за онлайн кредити се случва посредством онлайн форма за запитване, която попълвате бързо и лесно. Заявката се разглежда в рамките на обявеното от сайтa работно време на компанията за онлайн кредити.

За всеки етап от кандидатстването за онлайн кредити има активни електронни известия, за да бъдете винаги в крак с процеса, без да нарушавате ритъма на забързанотo си ежедневие. Заявените от вас онлайн кредити се превеждат по банкова сметка или на каса в EasyPay. Връщането на вашите онлайн кредити се случва по същите пътища спрямо договорените условия.

Какво е програма за отстъпки при онлайн кредити?

Компанията Kinti.bg предлага гъвкави условия и допълнители отстъпки за лоялни клиенти на онлайн кредити. В програмите за лоялност участва всеки клиент, който е погасил своите онлайн кредити без просрочие. В допълнение, колкото повече изплатени в редовност онлайн кредити има клиентът, от толкова по-големи отстъпки ще се възползва при заявка за следващи онлайн кредити.

Как работят програмите за отстъпки за онлайн кредити?

Програмите за отстъпки за онлайн кредити работят на база имейл или СМС известия за клиенти, които са дали своето съгласие да участват в маркетингови ни кампании.

За всеки клиент предлагаме индивидуална отстъпка на база броя изплатени онлайн кредити. Винаги се стремим за всяка заявка за онлайн кредити, клиентът да се възползва от отстъпка. Тя варира от 5% до 35% от общото оскъпяване по заявените онлайн кредити.

Не пропускайте добрите оферти за онлайн кредити

Освен програмите за лоялни клиенти на онлайн кредити, провеждаме и регулярни промо кампании за различни поводи като празници, Черен петък и специални дати от годината. При такива кампании отстъпките за онлайн кредити могат да стигнат и до 50%.

Рефинансирайте текущи задължения по онлайн кредити

Клиентите ни могат да спестят, ако се възползват от промоционално предложение за онлайн кредити и погасят задължения към други институции при по-лоши условия.

София