Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 20.05.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Нестандартни идеи за подарък за Св. Валентин

Изненадайте любимия човек с нещо неочаквано
Нестандартни идеи за подарък за Св. Валентин

Ако до преди няколко години отбелязвахме празници на конкретни дати, то днес популярно стана да посрещаме цели тематични месеци. И нищо чудно, че февруари се превърна в месеца на любовта! Съвсем естествено вече от седмица подминавате витрини с подаръци под формата на сърца, плюшени мечета и рози, но всички знаем, че те не изразяват качествено обичта към любимия човек.

И понеже ние вярваме, че показването на привързаност към близките хора е целогодишно явление, подготвихме списък с нестандартни идеи за подарък, с който да спретнете неочаквана изненада дори и в пренаситения месец на любовта.

В свят, в който масовото произвеждане на подаръци лишава индивидуалната любов и връзка между двама човека от неповторимост, ние взехме решението да намерим вдъхновение там, където нещата бяха малко по-прости. Но много по-значими!

Грижата е висша форма на любов

Няма по-велико признание за силните ни чувства от желанието да полагаме грижи и да се оставим да бъдем обгрижени. Тези ни действията са знак на преданост и пълно доверие, и в края на деня всеки от нас може да има нуждата да предаде спокойно щафетата в сигурните ръце на близкия човек. Отправете покана за домашна вечеря, но предварително подберете специална рецепта, подгответе продуктите и 2 престилки. Точно така - готвачите ще бъдете двама, а приготвянето на вечерята ще бъде повод да се сработите, да се позабвлявате и за финал - да останете с незабравим привкус на любов.

Горчивото е най-сладко

Родителите са ни казвали, че ще разберем какво означава да обичаш някого, чак когато изближеш една паничка сол с този човек. И все още сте заедно след това. Е, няма нужда да подготвяте паничката за подарък, но как ви се струва да организирате обиколка на една от родните ни винарни изби? Тъмни червени вина, вкусове, чакани с години, гроздове, отглеждани с най-голямо внимание и грижа. Споделете чаша (или три) с любимия човек и си подарете горчиво приключение, в което споделяте най-сладките мигове. Пък и понякога имаме нужда от леко побутване, за да започнат думите да идват по-лесно, нали?

В мислите и думите

Преди не много години нашите баби и дядовци е трябвало да чакат със седмици, за да преодолеят разстоянието помежду себе си и да споделят мислите си. Днес всички сме на един клик разстояние и писмото сякаш е останало архаична форма на комуникация. И понеже знаем, че няма нужда да зачеркваме естествения технологичен напредък, обръщаме внимание на личното общуване, което имаме с любимите си хора. Много по-лесно е да изпишем думите си, но дали не сме забравили как да споделяме и изразяваме най-съкровените си мисли? Нека писмото (и чувствата ви в него) бъдат безценен подарък за най-близкия ви човек, а за вас самите - предизвикателство, което всяко поколение трябва да премине.

Дом е там, където сте

Казват, че дом се прави цял живот. Но ние вярваме, че дом е точно там, където се чувстваме най-щастливи с близките си хора. Отразете тази емоция със специална покана към любимия човек и заедно създайте глинен предмет в работилница, който после да оцветите и изпечете. Нека този процес бъде доказателство за грижа, търпение и ясна визия за времето ви заедно - сега и занапред. Където и да започнете да правите дома си. Това, което сте създали заедно със собствените си ръце, винаги ще ви напомня за момент, в който сте вложили едно истинско обещание.

При нужда разгледайте условията ни за бързи кредити онлайн и зарадвайте половинката си.

София