Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 25.05.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Можем ли да изкарваме пари от TikTok?

Платформата TikTok е създадена през 2016. Тя е разработена за 200 дни и в рамките на една година след пускането си на пазара вече има 100 милиона потребители, с повече от един милиард преглеждания на видеоклипове на ден.

През последните години TikTok се превърна в световна сензация, която тотално промени начина, по който новото поколение обменя информация, забавлява се и комуникира с любимите си инфлуенсъри и брандове. 

Какво представлява TikTok, с какво се отличава неговата аудитория и възможно ли е да се изкарват лесни пари от платформата? Открийте отговорите на тези често задавани въпроси за TikTok в следващите редове!

Какво представлява платформата TikTok?

TikTok е социална мрежа за генериране и достъп до видео съдържание, където се развиват едновременно персонални и бизнес профили. TikTok предлага много забавни филтри, стикери, ефекти, теми и аудио фонове, чрез които се създават кратки клипове - в началото процесът може да ви се струва сложен, но всъщност е направен така, че да може да бъде управляван от всяко съвременно дете.

Защото - да - приблизително 50% от глобалната аудитория на TikTok е на възраст под 34 години, като 32,5% са на възраст между 10 и 19 години. В САЩ, TikTok има 100 милиона активни потребители, които прекарват средно по 52 минути на ден в приложението.

Казано накратко - ако възнамерявате да изкарвате пари от TikTok, ще ви се наложи да генерирате съдържание, което да отговаря на вълненията и естетиката най-вече на поколенията от края на 90-те до днес. 

TikTok: платформата на новото поколение

Можем ли да изкарваме директно пари от Tiktok?

Единственият начин за директна печалба в TikTok е така нареченият TikTok Creator Fund. Това представлява фонд за парични възнаграждения за потребители, които покриват няколко критерия за “успех” в платформата, а именно:

  • Минимална възраст от 18 години;
  • Местоположение в САЩ, Великобритания, Испания, Германия, Италия или Франция.
  • Поне 10 хиляди автентични последователи;
  • Поне 100, 000 автентични преглеждания на вашите видеа през последните 30 дни.

За съжаление, България все още не попада в списъка за включване в TikTok Creator Fund, така че тази опция не е възможна, ако сте базирани в нашата държава.

Какви са начините за монетизиране на TikTok присъствието?

Макар и да не можете да имате директни приходи от TikTok в България, все още съществуват редица други начини, по които можете да обвържете популярността си в социалната мрежа с финансови печалби. Ето и някои идеи, които можете да обмислите:

  • Виртуалните подаръци в TikTok се дават доброволно от вашите фенове и последователи. Това е нова функция на TikTok, която позволява на потребителите да изпращат виртуални подаръци за конкретни видеоклипове. Те са нещо като наградите в Reddit, с изключение на това, че получателят може да ги обмени за истински пари.
  • Инфлуенсър маркетинг кампаниите също не подминават TikTok. Тук от вас се изисква просто да изградите и разширите мрежата си от последователи - а колкото повече стават гледанията на вашите TikTok клипове, толкова повече наближава момента, в който бизнесите сами ще ви открият, за да ви предложат сътрудничество.
  • Affiliate линковете работят точно толкова добре в TikTok, колкото и навсякъде другаде в онлайн пространството. Принципът е прост - всеки онлайн търговец може да генерира индивидуален афилиейт линк, който да поставите в описанието на профила или видеото си в TikTok. Колкото повече потребители завършат поръчка през линка, толкова повече комисионни ще вземете от търговеца.

Разбира се, друг класически начин да печелите пари от TikTok е индиректният -  да поддържате профилите на други потребители или бизнеси срещу съответното заплащане на месец или на брой публикация. 

Можем ли да изкарваме пари от TikTok

Какви предимства може да ни донесе TikTok ако развиваме онлайн бизнес?

TikTok добива популярност предимно като платформа за забавление, шеговити клипове и трендове с танци и предизвикателства. Неизбежно, обаче, с времето бизнесът намира своето място - там, където има разнообразна аудитория, събрана на едно място.

Основното предимство на TikTok за бизнеса е възможността за достигане до по-младите потребители, за които Facebook и дори Instagram са по-скоро отживелица. Към момента, TikTok е най-сигурното място да представите продукта си пред неговата бъдеща аудитория, която се очаква да придобие платежоспособност в следващите 2, 5 или 10 години. 

За целта можете да използвате услугите на инфлуенсър, който вече има “армия” от последователи или просто да заложите на спонсорирано TikTok съдържание, което да достига до вашата аудитория. 

Има ли значение качеството на TikTok видеата?

Разбира се, качественото видео винаги прави по-различно впечатление - независимо дали го откривате в TikTok или на друго място в мрежата. А когато говорим за мобилното приложение на TikTok, технологиите за създаване на качествено видео са две - телефон с добра камера и осветление, което да ви покаже в (буквално) най-добрата ви светлина.

Ако не разполагате с такива екстри, а смятате да използвате TikTok с цел изграждане и монетизиране на аудитория, може би е добре да помислите за алтернативите за закупуване на правилна техника.

Как да привлечем последователи в TikTok.

Бърз онлайн кредит за TikTok техника: защо не?

Ако нямате парите накуп или просто предпочитате да ги оползотворите за други цели, TikTok техниката може да се закупи съвсем безопасно с бърз кредит онлайн с месечни вноски. Така джобът ви почти няма да усети инвестицията, а шансовете тя да се възвърне многократно ще се увеличат. 

Нееднократно сме говорили за тегленето на бързи кредити като възможност за инвестиция. Закупуването на техника за TikTok присъствие е просто едно от най-модерните попълнения в дългия списък на начини, по които можете да започнете да изкарвате пари без да имате спестявания.

В Kinti.bg ще откриете изгодни оферти, прозрачни условия и светкавично становище, с помощта на които ще можете да се гмурнете в новото си дигитално изживяване - защото възможностите са навсякъде около нас, стига да не се страхуваме да се възползваме от тях! 

Добрата техника може да ни помогне за TikTok
София