Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 29.05.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Коледно пазаруване - как да оцелеем и ще ни трябва ли кредит изцяло онлайн?

С наближаването на коледните празници се обособяват няколко големи групи хора. Първите украсяват коледната елха и опаковат подаръците още в началото на ноември, вторите изчакват месец декември и започват да търсят оферти за сигурен кредит изцяло онлайн, а третите оставят всичко за седмицата преди Коледа.

Независимо в коя група попадате и дали планирате теглене на кредит изцяло онлайн, вие трябва да имате коледен шопинг план, за да можете да се справите както със сроковете, така и с бюджета си.

Днес екипът ни припомня няколко ценни съвета за коледното пазаруване - онлайн или във физически магазини, със собствени средства или с бърз кредит изцяло онлайн.

Кредит изцяло онлайн: за кого са подходящи?

Коледният бюджет - по-добре с план, отколкото без

Първото и най-важно правило за коледното пазаруване е да имате план. А двата най-важни елемента на този план са именно какво точно трябва да купите и какви финансови средства ще заделите за целта - било то със или без участието на кредит изцяло онлайн.

Ако нямате ясна идея за разходите и за времевата рамка, лесно можете да изпаднете в ситуация, в която да се налага да “спасявате Коледа” с компромисни решения или с неизгоден кредит изцяло онлайн.

Ето и какво можете да направите, за да избегнете неприятните изненади:

Планирайте покупките отрано и следете офертите за намаления

Най-лесно би било просто да си направите списък - за кого ще купувате подаръци, какви ще са подаръците, колко пари можете да отделите за тях и докога трябва да са купени. След като сложите чертата, ще имате цялата крайна сума за коледно пазаруване и ще можете да прецените дали ще имате нужда от бърз кредит изцяло онлайн.

Колкото по-рано направите този списък, толкова по-големи са шансовете ви да покриете разходите и без кредит изцяло онлайн. А причината е проста - ще имате повече време да следите за намаления за избраните продукти и да похарчите дори по-малко пари, отколкото сте планирали.

Не забравяйте, че коледното пазаруване включва повече от коледните подаръци

Често допускана грешка при бюджетирането на коледно-новогодишните празници е да се вземат предвид само разходите за подаръци. Ако не искате да се окажете в крайно неочаквана нужда от теглене на кредит изцяло онлайн, не забравяйте да сложите в списъка си няколко допълнителни разходни графи, а именно:

• Разходите за коледна украса за дома;

• Разходите за коледната вечеря, особено ако имате план да посрещате гости у дома;

• Разходите за транспорт или куриерска доставка на всички покупки;

• Разходите за коледен тоалет, особено ако имате едно или повече деца.

Не на последно място - не забравяйте да отчетете и промяната в цените на продуктите, на която ставаме свидетели през тази година. Похарчената сума за Коледа вероятно ще надскача миналогодишния ви бюджет поне два пъти, а тегленето на кредит изцяло онлайн може да се окаже лесен начин да компенсирате разликата.

Възползвайте се от добрите оферти с кредит изцяло онлайн

Ако в края на деня се окаже, че Коледа е напът да ви изненада неприятно, все още няма място за паника. Тегленето на кредит изцяло онлайн днес е по-лесно от всякога, стига да изберете надежден партньор и справедлива оферта.

Ето и защо не бива да се притеснявате, ако се наложи да изтеглите кредит изцяло онлайн за коледните празници:

• За кредит изцяло онлайн се кандидатства бързо, а одобрението идва за минути.

• Вече можете да изтеглите кредит изцяло онлайн дори и с лошо ЦКР и без доказване на приход.

• Получаването на кредит изцяло онлайн е сигурно и достъпно, а в Kinti.bg можете дори да се възползвате от предложение за 0% лихва за първи заем.

• Схемата за погасяване на кредит изцяло онлайн може да се адаптира според нуждите ви, така че да не изпитвате финансови притеснения.

• Тегленето на кредит изцяло онлайн може да ви помогне да се възползвате от изгодни оферти за пазаруване, така че да спестите пари в дългосрочен план.

• С кредит изцяло онлайн можете да запълните дупките в бюджета максимално експресно, дори и при възникване на непредвидени разходи.

В Kinti.bg всеки кредит изцяло онлайн е придружен с гаранция за надеждност и добросъвестност. Нашите клиенти могат да кандидатстват за кредит изцяло онлайн чрез попълване на формата в нашия сайт, а становището за отпускане на кредит изцяло онлайн е достатъчно бързо, за да се чувствате сигурни дори в екстремни ситуации.

Какви са предимствата и недостатъците на кредит изцяло онлайн?

Планирайте добре погасяването на всеки кредит изцяло онлайн

Никога не е излишно да припомним, че тегленето на кредит изцяло онлайн без план за неговото погасяване може само да влоши финансовата ви ситуация. Ето защо, сумата за теглене и срокът за погасяване на всеки кредит изцяло онлайн трябва да са 100% съобразени с личния ви финансов план.

Няколко прости правила за теглене на сигурен кредит изцяло онлайн за коледните празници са:

• Не теглете по-големи суми по кредит изцяло онлайн, отколкото можете да върнете за избрания погасителен период.

• Четете внимателно условията за теглене на кредит изцяло онлайн, включително що се отнася до лихвени проценти и процедури при просрочване на изтегления кредит изцяло онлайн.

• Използвайте кредит изцяло онлайн само за наистина важни коледни покупки, а не за скъпоструващи ексцентричности, за които по-късно ще съжалявате.

• Избягвайте да теглите кредит изцяло онлайн за спонтанни и емоционални покупки. Вместо това се придържайте към списъка си за коледно пазаруване и използвайте кредит изцяло онлайн само за нещата, без които не можете да празника.

Не на последно място - винаги прекарайте онези допълнителни десет минути, необходими за да се уверите в надеждността на кредитора за кредит изцяло онлайн. Ако офертата изглежда твърде добра, за да е истина - тя най-вероятно не е истина.

Време за пазаруване - във физически магазини или онлайн?

След като сте осигурили целия нужен бюджет, време е да пристъпите към шопинга. И без значение дали пазарувате с кредит изцяло онлайн или със собствени средства, вие неизбежно ще бъдете изкушени да купите много повече, отколкото сте планирали първоначално.

За какво да внимаваме в мола или в магазина

Търговците имат своите похвати за увеличаване средната стойност на покупката, а тегленето на кредит изцяло онлайн понякога не е необходимо, стига да успеем да упражним известно ниво на самоконтрол.

Или иначе казано - не добавяйте във физическата или виртуалната си количка всяко дребно нещо, което хване погледа ви. Вместо това пазарувайте по списък и не се поддавайте на маркетинговите трикове. Те лесно ще създадат нужда от теглене на кредит изцяло онлайн, дори когато такава нужда по начало не съществува.

Нещо повече - неразумното пазаруване може да наложи и нуждата от теглене на втори кредит изцяло онлайн. Погасяването на един кредит с друг, от своя страна, далеч не е най-разумната стратегия за управление на личните финанси.

Онлайн винаги е по-лесно

Кредит изцяло онлайн с пазаруване изцяло онлайн - това е най-лесната формула за бързо коледно пазаруване в последния момент. И ако тегленето на кредит изцяло онлайн може да се случи в рамките на ден, то куриерските доставки биха могли да се окажат и неочаквано бавни.

Ето защо, пазаруването за Коледа следва да приключи не по-късно от седмица преди празника. В противен случай винаги има риск пратката ви да не достигне до вас навреме и тегленето на кредит изцяло онлайн да не е достатъчно условие за “спасяването” на Коледата.

Екипът на Kinti.bg ви желае светли празници и щастливи споделени моменти с хората, които обичате!

От къде да вземете кредит изцяло онлайн?
София