Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 24.05.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Креативни идеи как да прекарате Коледа безопасно (и евтино) през 2020

Креативни идеи как да прекарате Коледа безопасно (и евтино) през 2020

2020 беше безпрецедентна година, изпълнена с предизвикателства за много от нас. Независимо какъв е вашият традиционен начин да празнувате Коледа обаче, този път се налага да подходим нестандартно. Въпреки ограниченията вярваме, че тази година е възможност да създадем нов вид празнични спомени — такива, които ще устоят на времето и ще се открояват през всичките предстоящи години.

След малко време за размисъл в трудните моменти стигаме до извода, че не броят подаръци, а броят спомени “запечатват” най-щастливите ни празници. Имайки предвид, че за много от нас традиционната Коледа няма да е възможна, разпитахме хората около нас за свежи решения.

Може би някои от идеите ще ви вдъхновят как да прекарате празниците безопасно и по-евтино тази година.

1. Коледни пакети

Поне веднъж ви се е случвало да получите тежка пратка от близък или роднина, докато сте разделени от големи разстояния. Ако и вие сте като нас, то вътре сте намирали задължителните за оцеляване вкусотии — лютеница, баница, суджуци, топъл пуловер и плетени чорапи. Е, защо не преведете “грижата на баба” в празнични пакети, които да разпратите към близки и приятели тази Коледа?

Можете да вдигнете летвата и да скриете забавни послания в някои от подаръците, така че да накарате получателя да се поразтърси.

2. Грозни празнични чорапи и пуловери

А какво ще кажете за игра на “Кой ще получи най-грозните коледни чорапи или пуловер тази година?” Преди да отхвърлите идеята помислете за изненадата в очите на близките си, когато всички заедно отворят подаръците и се окаже, че някои от чорапите (или пуловерите) са значително по-грозни от тези на останалите. А пък за следващата година можете да създадете и малък конкурс — предварително близките ви ще трябва да ви изпратят комплименти и на база на това колко сте впечатлени (или не) подбирате коледни чорапи и пуловери за още по-забавни празнични спомени.

3. Виртуална среща

Само един бутон дели вас и близките ви от това да прекарате празника заедно, да споделите последната седмица от тази година и да почувствате така все едно разстоянието между вас се е стопило. Знаем, че “око да види, ръка да пипне” стои дълбоко в разбирането ни за семейна близост, но утехата от това да видим лицата на близките си и да чуем гласовете им, е незаменима радост през 2020 година.

4. (Почти) едно и също място и време

Семейството и приятелите ви са разпръснати в различни градове и държави? Предложете им да запазят един и същи час от коледния ден, в който всички заедно да направите разходка в най-близките паркове. Изпратете снимки или видеа на останалите хора — въпреки че ви делят километри, всички ще бъдете заедно и ще споделите един незабравим момент, в който се разходихте (почти) на едно и също място, в едно и също време.

5. Годишно гейминг парти

Ако и на вас ви липсват вижданията с приятели, то тогава им предложете да влезете в една и съща видео игра, докато водите конферентен разговор. Много игри днес вече имат тематични коледни кампании и всички заедно можете да споделите време, в което разпускате, забавлявате се и може би даже се надигравате, докато създавате един нов вид празнични спомени.

Въпреки нетрадиционния коледен дух тази година, същесвтуват безброй начини да зарадвате близките си. Не забравяйте — Коледа не е раздаването на подаръци, а спомените, които ще бъдат с вас занапред.

Разгледайте нашите предложения за пари на заем онлайн.

София