Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 27.04.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Какви финансови уроци за бързите кредити ни даде 2020г.

Какви финансови уроци за бързите кредити ни даде 2020 г.

Ще запомним 2020 година с преобръщането на всеки аспект от ежедневието ни. Пандемията, разярила се от появата на Covid 19, стана причина да променим и най-обикновените си навици на живот. От това как общуваме до това как възприемаме средствата, с които разполагаме — миналата година ни даде важни финансови уроци.

Преди и след годината на Коронавируса

Ако до преди 2020 година българите балансираха между краткосрочно бюджетиране и спестявания за по-качествено прекарване на свободното време, то още в началните месеци от пандемията, нагласата към парите се преобърна на 180 градуса.

Противоепидемичните мерки се отразиха сериозно както на индивидуалния ни начин на живот и забавления, така и на редица бизнеси и тяхното стабилно съществуване.

На преден план се наредиха теми като:

  • Осигуряване на финансови средства за елементарни битови нужди

  • Качествено използване на финансови буфери

  • Оптимизиране и овладяване на финансови навици

  • Придобиване и инвестиране в нови умения и квалификации

  • Подбор и избор на алтернативни източници на финансиране (бързи кредити, онлайн кредити, фондове и др.)

Кога да прибегнем към бързи кредити?

Въпреки подоготвката на персоналните противокризисни финансови мерки, много българи загубиха един или повече източници на стабилни доходи. Когато това се случи, приоритет станаха осигуряването пари за най-неотложното — храна, сметки и битови стоки от първа нужда.

За да не изпаднат във финансова безизходица, за много хора възможен вариант стана и кандидатстването за бързи кредити.

Най-често срещаните причини за теглене на бързи кредити през 2020 година обособяват няколко типа финансиране:

  • Бързи кредити за осигувяване на средства до идването на заплата

  • Бързи кредити за покриване на извънредни финансови ситуации

  • Бързи кредити за плащане на спешни медицински разходи

Бързите кредити остават един от най-предпочитаните алтернативни източници на финансиране в България, като от kinti.bg ви съветваме да преминете през предварителна финансова консултация преди да изберете варианта бързи кредити за себе си.

Какво включва финансовата консултация преди кандидатстване за бързи кредити?

Съветването със специалист е сред първите пропуски на хората, които решават да теглят бързи кредити в трудни финансови моменти.

Обсъждането на финансовата ви ситуация в детайли и внимателното планиране на следващите стъпки са ключови за бъдещето ви стабилност. Особено когато встъпвате в изплащането на бързи кредити.

Като дългогодишни експерти по бързи кредити ви предоставяме допълнителна полезна информация, която да ви подготви за още по-ползотворен разговор с финансов консултант:

Как да поддържаме добри отношения с кредиторите на бързи кредити?

След като сте се запознали с основни термини, с които ще се сблъскате при кандидатстване за бързи кредити, е важно да подберете правилната финансова институция.

Винаги търсете сертифицирани кредитори на бързи кредити, които предлагат гъвкави решения и са готови да предоставят детайлна информация по всички ваши въпроси.

Кредитната ви история е сред първите точки, които кредиторите ще проверят преди да решат дали сте одобрени за теглене на бързи кредити. Поддържането на добри взаимоотношения с кредиторите осигурява чиста кредитна история. Приоритет на реномираните кредитори на бързи кредити е да ви съветват подробно, за да не изпаднете в неблагоприятна ситуация, която се отразява както на вас, така и на институцията за бързи кредити. Навременната комуникация с кредиторите е ключов елемент от взаимоотношенията ви. Поддържайте постоянен контакт до пълното и навременно изплащане на бързите кредити. Информирайте предварително за притеснения около финансовата си ситуация, съветвайте се с кредиторите във всеки рисков момент, за да можете заедно да реагирате колкото се може по-качествено и да не забавите вноските си по бързи кредити.

Какво да направим ако не можем да внесем вноските си по бързи кредити?

Въпреки предварителното оценяване на доходите ви, в света на бързи кредити и извънредни решения познаваме редица възможни усложнения.

В случай, че не можете да внесете вноските си по бързи кредити, трябва да предприемете следните стъпки:

  • Да се свържете с кредитора ви за бързи кредити и да го информирате за неизгодното положение, в което сте изпаднали

  • Да обсъдите заедно условията по погасяване на бързи кредити и да прецените с какви опции разполагате

Как да стабилизираме положението и да върнем в редовност нашите бързи кредити?

Реномирате компании за бързи кредити предлагат различни решения на хората, които са изпаднали във финансово затруднение и нямат възможност да върнат в редовност своите бързи кредити.

Най-често опциите пред вас в такава ситуация ще бъдат свръзани с удължаване на срока, рефинансиране или предоговаряне на условията по вашите бързи кредити.

Как да си помогнем допълнително, за да излезем от финансовото затруднение с бързи кредити?

Сред най-големите рискове при теглене на бързи кредити е влизането в спиралата на задлъжняването.

Веднъж попаднали в такава ситуация, освен да разчитате на консултацията на вашия кредитор по бързи кредити, можете да предприемете и няколко допълнителни стъпки.

За да ускорите процеса по внасяне на вноските по бързи кредити, помислете за:

  • Поемане на проект на свободна практика с бърза възвращаемост

  • Прекъсване на ненужни абонаменти, които сте направили в миналото

  • Елиминиране на всякакви разходи, които не са приоритетни

  • Постъпване на длъжност в индустрия, която процъфтява в условията на пандемия

Смятате, че сте готови да кандидатствате за бързи кредити? Нашият екип ще се погрижи да отговори на всичките ви въпроси и да ви посъветва за най-доброто решение.

София