Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 28.04.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Как да зарадваме близките за Коледа?

С цената на всичко, но не и на месечния бюджет
Как да зарадваме близките за Коледа?
“Следващата година ще накупя подаръците по-рано.”

…си казваме всеки празничен сезон, когато с неохота преброяваме резултатите от лошото планиране на коледните покупки. Истината е, че точно поради липсата на ясна представа за броя и естеството на подаръците, попадаме в капана на пазаруването в последния момент.

И тогава вместо удволствие, цялото изживяване ни носи нерви, разочарование и материални загуби. Но трябва ли всяка година да се въртим в един и същ неуспешен кръг и не е ли време да се завърнем към причината, поради която на първо място отбелязваме празника?

Коледа е време, в което близките хора се събират на едно място, за да прекарат щастливо и уютно празничните мигове заедно. Подаръците под елхата са друг начин да предизвикаме усмивките на любимите си хора, но в същността си на Коледа празнуваме най-вече присъствието си един до друг.

Най-ценните спомени от това време на годината остават за цял живот и те са свързани с онези моменти, които нямат общо с материалните блага. Прегръдката на баба и дядо, смеха на братята и сестрите, тихите разговори между родителите и още толкова много мигове носим със себе си.

Ако четете статията, след като сте осъзнали, че и тази година закъсняхте с пазаруването на подаръците, то тогава ние предлагаме алтернативи на затворения кръг, който ви е така добре познат.

Мисията е да зарадвате близките си за Коледа и ви връщаме към корените на щастливите моменти:

1. Тази година съберете семейство в своя дом или предложете да отмените традиционния домакин, като сготвите празничната вечеря

Хубавата храна е резултат от желание, отдаденост и време, които влагате с идеята да зарадвате семейство и приятели, които са се събрали на една маса. Самият процес по готвене не е индивидуално изживяване, а семейно такова. Впрегнете всички близки да помагат, предайте на по-младите рецепти, които ще радват следващите поколения, създайте атмосфера, в която всички са приети и се чувстват като неизменна част от празника.

2. Направете си коледна кино вечер и гледайте любим семеен филм

Още от малки носите спомените за филмите, които дават по телевизията всеки декември. Гледането на телевизия може да не е най-добрият начин да прекарвате времето си със семейството във всеки друг месец от годината, но коледната седмица все още остава много добро извинение да гледате филм, който знаете наизуст, и все пак да се насладите на чаровните истории, в които чудесата и щастливият край са задължителни.

3. Направете картичка-колаж със спомени от цялата изминала година

Няма нужда да сте майстор-сръчко, за да припомните на близките си най-ценните моменти от изминалата година. Всеки може да закупи коледна картичка, която ще бъде прекрасно интериорно украшение, но не всеки може да отдели времето и хубавото настроение, за да селектира онези снимки, които иначе ще останат в някой телефон или дигитален облак. Бъдете смели, креативни и не бъдете перфекционисти - най-ценните моменти с близките ни се случват, когато сме най-истински! Картичката ще “разказва” точно това.

4. Подгответе късметите заедно, като си споделите какво ви е направило много щастливи тази година

Много подобно на подготвянето на празничните гозби късметите винаги ще представляват извор на любопитство, надежда и радост. Нека в измислянето им участва цялото семейство - от най-големи до най-малки и гарантираме, че тогава всяка дума ще бъде безкрайно ценна, защото е пожелана от любимите ни хора. В допълнение, преди да изтеглите късметите, споделете с всички около вас най-щастливите си моменти от изминалата година и си благодарете за това, че и тази година сте заедно.

При нужда разгледайте предложенията ни за бързи кредити онлайн без доказване на доход и зарадвайте близките си за празника. .

София