Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 24.05.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Имате нужда от почивка? Избягайте от ежедневието с безлихвен кредит!

 Безлихвен кредит и почивка? Можем ли да избягаме от ежедневието с безлихвен кредит?

Лятото е тук, а с него и жаждата за приключения - по възможност повече и по възможност веднага! Добрата новина? Ако портфейлът ви не е достатъчно добре подготвен да посрещне нуждите ви за изживявания, това по никакъв начин не означава, че трябва да се отказвате от изживяванията. 

Напротив - с помощта на безлихвен кредит до заплата можете да имате както желаното незабравимо лято, така и желания положителен баланс в личната си сметка в края на сезона. 

Или иначе казано: тегленето на безлихвен кредит е бърз, лесен и достъпен начин да преживеете мечтаната лятна почивка. Ако е планиран добре и е съобразен с дългосрочния ви финансов план, един безлихвен кредит може да се окаже по-добро решение, отколкото някога сте предполагали. Без загуба на време, без загуба на пари, без загуба на ценни моменти. 

Как точно можете да се сдобиете с нужния безлихвен кредит и да го използвате интелигентно за целите си? Разказваме по-подробно в следващите редове. 

Какво е безлихвен кредит и как да го получите?

Разбира се, разумно е да започнем с основния въпрос - какво представлява един безлихвен кредит и как се очаква да се озове във вашия джоб.

В онлайн платформата на Kinti.bg, безлихвен кредит е всеки първи заем до заплата. Това означава, че ако се възползвате за първи път от нашите услуги, вие можете да изтеглите безлихвен кредит и да върнете точно същата сума, която сте получили, без допълнително оскъпяване.

Безлихвен кредит - наистина ли е възможно? Какво всъщност е безлихвен кредит и къде да кандидатстваме?

Нещо повече - при нас процесът по отпускане на заявените средства е бърз и достъпен изцяло онлайн. Достатъчно е да отидете на началната страница на сайта ни, да фиксирате размера на своя безлихвен кредит и желания срок за неговото получаване, след което да кликнете върху бутона “Кандидатстване”! 

Изготвянето на становище за получаване на безлихвен кредит се случва буквално за минути. В процеса на одобрение на кредитополучатели не се разглеждат детайли като трудов договор, семейно положение или социален статус. 

Безлихвен кредит за почивка - възможности и предимства

И все пак - нека се върнем обратно към веселата част. Какви са начините да организирате своята лятна почивка с помощта на безлихвен кредит, така че да не загубите нито пари, нито възможности за пълноценно изживяване? 

По-долу ще откриете четири начина да преживеете лятото на мечтите си с помощта на безлихвен кредит от Kinti.bg!

1. Безлихвен кредит за оферти в последната минута

Попадате на голямо намаление за резервация на почивка в последния момент, но нямате възможност да заделите необходимата сума в момента? С безлихвен кредит до заплата, вие ще можете да се възползвате от офертата без абсолютно никакво оскъпяване. Това означава едно - не просто няма да загубите пари, а дори ще спечелите!

Или иначе казано: един безлихвен кредит ви дава свободата да спестите в дългосрочен план, като просто приемете нужната помощ в правилния момент. 

 Безлихвен кредит - бързо и в последната минута. Не пропускайте добрите оферти с безлихвен кредит

2. Безлихвен кредит за директни наеми 

Организирането на перфектната лятна почивка е възможно и без резервация през официални сайтове и платформи. Ако се свържете директно със собственика на ваканционния имот, можете да останете повече от приятно изненадани, но и принудени да вземете бързо решение. 

Този тип директни оферти обикновено са атрактивни и бюджетни, но в същото време ексклузивни и изискващи незабавна резервация. А един безлихвен кредит? Той може да ви позволи да се впуснете в приключението, дори и то да не е влизало в плановете ви. 

3. Безлихвен кредит за групово пазаруване 

Сайтовете за групово пазаруване се крепят на една проста логика: получавате специална ценова оферта за ограничен период от време и при ясно фиксиран времеви диапазон на почивката. 

Макар и специфични като условия, този вид оферти предлагат наистина примамливи отстъпки. Един безлихвен кредит, от своя страна, може да ви предложи гъвкавостта да се възползвате от тях точно в момента, в който са валидни. 

Точно така - и в този случай един безлихвен кредит от надежден кредитор ви помага да спечелите, вместо да загубите - както пари, така и незабравими летни приключения!

 Безлихвен кредит - заедно е по-лесно и по-евтино. Безлихвен кредит за групово пазаруване

4. Безлихвен кредит за непредвидени нужди 

Колкото и добре да е планирана, почивката просто не винаги се развива точно така, както сте го очаквали. Но означава ли това, че трябва да се откажете от нея или да я прекратите преждевременно? Не и ако използвате навременен безлихвен кредит!

Един безлихвен кредит може да пристигне при вас достатъчно бързо, така че да ви помогне да покриете редица неочаквани харчове по време на почивка. В това число влизат заплащане на различни причинени по невнимание щети, спешни здравословни нужди, или дори прозаична ситуация като откраднат портфейл. 

5. Връщане на безлихвен кредит според финансовия план 

Разбира се, връщането на един безлихвен кредит следва да се случи точно толкова гладко и добре планирано, колкото получаването му.

За целта е достатъчно да спазвате финансовия си план и да не забравяте да върнете своя безлихвен кредит в момента, в който се сдобиете с редовната си заплата. Така от почивката ще останат само хубави спомени, а  отношенията ви с кредитора за безлихвен кредит ще останат чисти и коректни и в двете посоки. 

За да можете да планирате изплащането на своя безлихвен кредит, обърнете специално внимание на приложените за целта срокове. Така ще можете да приоритизирате разпределението на личните си финанси, за да не се налага да просрочвате своя безлихвен кредит и да влезете в допълнителни разходи. 

Гмурнете се в лятото с първи безлихвен кредит от Kinti.bg! 

Защо да изберете точно Kinti.bg, за да изтеглите своя първи безлихвен кредит за лятна почивка? Много просто: при нас нещата се случват бързо, прозрачно, коректно и без дребен шрифт. 

Като един от водещите кредитори на родния пазар, ние ви предлагаме безлихвен кредит до 500лв. със срок за получаване от 5 до 30 дни. 

Достатъчно е да попълните формуляра за кандидатстване за безлихвен кредит на нашата начална страница, след което да очаквате да се свържем с вас в рамките на минути!

Защото да се възползвате от безлихвен кредит вече е по-лесно от всякога!

София