Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 25.05.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

Фонд извънредни разходи и бързи кредити онлайн с месечни вноски

Икономическата несигурност, породена от кризата с Covid-19, съвсем естествено даде повод за притеснения за възможни финансови затруднения за голяма част от хората.

В този ред на мисли, коронавирус кризата ни подсказва защо е важно всяко домакинство да се стреми да обособи така наречения “фонд извънредни разходи”, към който да може да прибегне при спешна нужда от пари или да търси алтернативни възможности за финансиране като бързи кредити онлайн с месечни вноски.

Вземането на бързи кредити онлайн с месечни вноски е именно опцията, към която прибегнаха мнозина, останали без заделени средства в пика на кризата.

Преди да разгледаме възможностите на компаниите, специализирани в предлагането на бързи кредити онлайн с месечни вноски, нека обърнем внимание на въпросите, касаещи пряко избора на бързи кредити онлайн с месечни вноски.

Знаем ли от колко пари месечно се нуждаем?

Изчислено е, че доходите за осигуряване нормален живот на едно четиричленно домакинство у нас възлизат на 2542 лв. месечно. Това сочат данните на Института за социални и синдикални изследвания (ИССИ), направени на база наблюдение на потребителските цени и произтичащата от тях необходимост от наличие на финансови средства за последните три месеца на изминалата 2020 година.

Социалното неравенство става все по-често срещано явление у нас, като финансирането под формата на бързи кредити онлайн с месечни вноски нараства:

  • Едва 35% от домакинствата могат да се похвалят с доход, който е над минимума за осигуряване на нормален начин на живот за всеки от членовете му и не налага тегленето на бързи кредити онлайн с месечни вноски;
  • За останалите 65% вземането на бързи кредити онлайн с месечни вноски или друг тип допълнително финансиране остава единственият вариант за финансово равновесие спрямо актуалния стандарт на живот в България.

С какви спестявания разполагаме?

Сред важните финансови въпроси, които коронавирус кризата изведе на преден план, се нарежда и този с наличието на спестяванията на българина.

Фонд извънредни разходи изключва тегленето на бързи кредити онлайн с месечни вноски като вариант за финансиране по време на криза. Но каква част от българите разполагат със спестявания?

През септември 2020 г., Оpгaнизaциятa зa иĸoнoмичecĸo cътpyдничecтвo и paзвитиe (OИCP) публикува информация по този въпрос:

В случай че останат без работа за шест или повече месеца, едва 10% от бългapитe биxa мoгли дa пocpeщнaт eжeднeвнитe cи paзxoди, като оĸoлo 31% от тях ще успеят да пoĸpият xapчoвeтe cи само зa ceдмицa, а 26,2% ще усепеят да се справят с ежедневните си разходи само до месец.

Изводът: българинът почти не разполага със спестявания, с които да посрещне внезапен икономически шок като този, породен от коронавирус пандемията.

По тази причина, за огромен процент от българите достъпът до бързи кредити онлайн с месечни вноски отново остава единственият вариант за финансова обезпеченост. Причините, поради които доверието в бързи кредити онлайн с месечни вноски се повишава, са няколко и в частност ги разглеждаме в следващите редове.

Защо да използваме бързи кредити онлайн с месечни вноски?

Редица са плюсовете, които правят фирмите за бързи кредити онлайн с месечни вноски предпочитан финансов инструмент:

Лесно кандидатстване онлайн

Ограничителните мерки затвориха множество физически обекти, в това число и някои от офисите на кредитиращите компании. Възможността да заявят бързи кредити онлайн с месечни вноски само с телефона или лаптопа си от вкъщи, се оказа невероятна възможност за мнозина. Без да е необходимо да се срещате с хора и/или да излизате навън, можете да получите нужните ви бързи пари по банковата си сметка.

Отговор до минути, превод на пари - за няколко часа

Докато един стандартен банков кредит отнема минимум седмица, за да се придвижат документите до компетентните лица, при тегленето на бързи кредити онлайн с месечни вноски това отнема минимално време. 

Отговорът идва до минути, след подаване на е-заявката за кредит. Колкото до получаването на парите - в зависимост от избраната компания за бързи кредити онлайн с месечни вноски, това може да отнеме няколко часа.

Бързи кредити онлайн с месечни вноски - какви ползи можем да извлечем от тях Бързи кредити онлайн с месечни вноски: предимства

Минимум изисквания към кредитоискателите

Практически, почти всеки кредитоискател, който има навършени 18 години и е български гражданин, би могъл да се възползва от услугите на фирмите за  бързи кредити онлайн с месечни вноски, включително и Kinti.bg. 

За усвояването на бързи кредити онлайн с месечни вноски не се прилагат изисквания като доказване на доход, нужда от поръчител и прочие формалности, които значително забавят процеса на финансиране.

Как да изберем правилните срокове за бързи кредити онлайн с месечни вноски?

След като вземането на бързи кредити онлайн с месечни вноски при липса на фонд извънредни разходи е неизбежно, струва си да обърнем внимание и на сроковете за бързи кредити онлайн с месечни вноски.

Оскъпяване на бързи кредити онлайн с месечни вноски спрямо сроковете

  • Бързи кредити онлайн с месечни вноски за кратък срок - кратките срокове ви гарантират по-малко оскъпяване на кредита, но за сметка на по-високия размер на месечните вноски. С други думи, ако месечните ви доходи позволяват да плащате повече, възползвайте се от бързи кредити онлайн с месечни вноски, които са в по-голям размер, но с по-кратък погасителен план;
Бързи кредити онлайн с месечни вноски - какво трябва да знаем за падежите Бързи кредити онлайн с месечни вноски: срокове
  • Бързи кредити онлайн с месечни вноски за по-дълъг срок - в този случай, кредитът се оскъпява, тъй като по-дългият период е предпоставка за начисляване на по-висока лихва. Ако нямате възможност да правите големи вноски, разсрочете кредита си така че размерът им да ви е удобен, независимо от това, че ще го изплащате по-дълго. Кредитът ви ще се оскъпи, но няма да имате проблем с изплащането на усвоените от вас бързи кредити онлайн с месечни вноски.

За какво да използваме бързи кредити онлайн с месечни вноски?  

Целите, за които се теглят бързи кредити онлайн с месечни вноски, могат да бъдат много и различни. Колкото до сроковете им, те зависят преди всичко от личните ви финансови възможности и от условията на избраната фирма. 

И все пак, по-долу ще откриете няколко съвета относно оптималните срокове за изплащане на бързи кредити онлайн с месечни вноски, спрямо целите на кредита ви:

Бързи кредити онлайн с месечни вноски - кога да прибегнем до тях Бързи кредити онлайн с месечни вноски: приложения
  •   Бързи кредити онлайн с месечни вноски за покриване на непредвидени разходи - заболявания, медицински състояния, непредвидени малфункции на уредите и мебелите у дома, повреда на колата или техниката - с бързи кредити онлайн с месечни вноски можете да овладеете ситуацията без да изпадате в безизходица;
  •  Бързи кредити онлайн с месечни вноски за осъществяване на ремонт у дома – в зависимост от типа ремонт, който планирате, помислете внимателно каква сума ви е необходима;
  •     Бързи кредити онлайн с месечни вноски за инвестиция - в бизнес, в знания, в инструменти или в техника - инвестицията е най-разумният начин да оползотворите средствата и да обезпечите тяхното погасяване. 
Бързи кредити онлайн с месечни вноски от доверен кредитор Бързи кредити онлайн с месечни вноски от Kinti.bg

Вземането на бързи кредити онлайн с месечни вноски, независимо от целите и сроковете, които сте определили, е преди всичко свързано с отговорност.

Важно е внимателно преценете дали можете да плащате вноските навреме и доколко тегленето на бързи кредити онлайн с месечни вноски ще повлияе на стандарта ви на живот.

За всичко останало - можете да се доверите на прозрачните условия за бързи кредити онлайн с месечни вноски, предлагани от Kinti.bg! 

София