Колко?
500 лв
50 лв. 5000 лв.
До кога?
3 мес.
5 дни 24 мес.
* Максималният срок за погасяване на суми до 200 лв. е 30 дни * Минималният срок за погасяване на суми над 500 лв. е три месеца * Максималният срок за погасяване на суми от 200 лв. до 500 лв. е 12 месеца
Месечна вноска: 500.00 лв.
Първа вноска: 25.05.2024 г.
Сума
500 лв.
Лихва
34.55 лв.
Общо
543.43 лв.

5-те най-скъпи коли на света

Ако можехте да имате някоя от тях за един ден, коя ще изберете?
5-те най-скъпи коли на света

Казват, че 2020 година е началото на всичките ни сбъднати желания. Нещо, в което сме сигурни е, че списъкът, който ще ви представим, е резултат от сбъднатите мечти на едни от най-смелите производители на коли. Благодарение на тяхната визия днес можем да се насладим (дори и само от разстояние) на спиращи дъха и сърцето супер-автомобили, които въплъщават гениите от инженерния и дизайнерския свят.

Без да ви измъчваме повече, стартираме обратното преброяване. Останете до края на списъка, за разберете коя кола ще финишира като победител!

5. Lamborghini Veneno Roadster (4.5 млн. долара)

Lamborghini Veneno Roadster

В превод от испански език “veneno” означава “отрова” и звярът на Ламборгини определено ни кара да се чувстваме сякаш сме в присъствието на нещо опасно.

Базиран на модела Aventador, Veneno е създаден, за да отпразнува 50 юбилей на Ламборгини и за първи път се представя на Женевското мото шоу през 2013 г.

Статистика: достига 96.6 км/ч. за 2.9 секунди.

4. Koenigsegg CCXR Trevita (4.8 млн. долара)

Koenigsegg CCXR Trevita

Първоначално плануваните 3 бройки падат на още по-ексклузивните 2 бройки, когато основателят на компанията самият г-н Koenigsegg преценява, че производството на колата е изключително скъпо.

Trevita събира в себе си уникални характеристики като: диамантено покритие от въглеродни влакна, двойно карбоново задно крило, спирачки от карбонова керамика с ABS и система за наблюдение на гумите.

Колата е част от личната колекция на Флойд Мейуедър.

Статистика: ТОП скорост от 408.8 км/ч.

3. Bugatti Divo (5.8 млн. долара)

Bugatti Divo

Bugatti Divo е спортен автомобил със среден двигател, разработен и произведен от Bugatti Automobiles S.A.S.

Колата е кръстена на френския състезател Албер Диво, който печели състезанието Targa Florio два пъти през 1920-те за Bugatti.

Според Bugatti, DIVO е най-пъргавият и динамичен автомобил, който някога са създавали. Ограничен до 40 бройки, автомобилът е бил предварително продаден преди публичния дебют на собствениците на Chiron чрез специална покана от дилърите. Разпродава се още в първия си ден на наличност.

Статистика: ТОП скорост от 379.8 км/ч.

2. Mercedes Benz Maybach Exelero (8.0 млн. долара)

Mercedes Benz Maybach Exelero

Въпреки особения си външен вид, това е един високопроизводителен четириместен спортен автомобил с V12 twin-turbo двигател. Поръчан е от германско дъщерно дружество на Goodyear, Fulda, за да тества новата си гама гуми Carat Exelero.

Exelero участва в един от музикалните клипове на Jay-Z и е закупен от рапъра Birdman според Top Gear.

Статистика: ТОП скорост от 341.2 км/ч.

1. Rolls Royce Sweptail (13 млн. долара)

Rolls Royce Sweptail

Доминиращ на челното място в нашия списък с най-скъпи коли в света, е автомобил, който прави история с ръчната си изработка в индустрията!

Rolls-Royce Sweptail е пионерски продукт на автомобилния дизайн, инженерната мисъл и луксозната прецизност, произведен в Обединеното кралство от Rolls-Royce Motor Cars.

Пуснат в експлоатация през 2013 г. за специалист по супер яхти и самолети, чиято самоличност Ролс-Ройс не разкрива. Sweptail прави своя дебют като най-скъпата нова кола в света на ежегодното събитие Concorso d’Eleganza Villa d’Este през 2017 година.

Малко не ви достига за Вашата мечтана кола? Разгледайте предложенията ни за бързи кредити онлайн без доказване на доход.

София